shopping för en inteckning kräver vaksamhet

Titta mycket väl. När tiden kommer för att söka efter ett hem inteckning i ditt första hem, ett fritidshus eller ens en enkel refinansiera att sänka din ränta eller konsolidera skuld. Oavsett fallet är det, är det klokt att åka runt först, innan du bestämmer dig för en viss hypotekslån.

Vilken inteckning företaget går jag med? Lyckligtvis låneinstitut är riklig och konkurrenskraftiga, och de vill att ditt företag så råttor att du inledningsvis kan sänkas eller deras arvoden jämfört, bara låta dem veta. World wide web har en massa inteckning mäklare och långivare som finns och det är relativt rutin att hitta rätt inteckning för dig.

Behöver en låg eller noll handpenning inteckning? Medan letar efter ett hem i någon fastighetsmarknaden miljö, köpare eller säljare på marknaden, kanske du vill tänka på att köpa ett hem med noll ner eller 100% finansiering. Det plus att köpa ett hem med noll handpenning är att du kan använda kontanter för andra saker i stället för hem inköp såsom möbler, förbättringar varvet, uppgraderingar hemma i köket, badrum eller ens lånekostnader stängning. Det är helt upp till dig.

Se till att din kredit är i ordning. Ett krav för att köpa ett hem med noll ner är att ha bra kredit värderingar, eller åtminstone, score över 720. Ibland väljer en bostad för att få ett lån för 100% av hemmet värde, kommer långivaren debiterar normalt en högre ränta lån. Detta beror på att långivaren tar på sig mer risk än någon som sätter 20% ner.

Att få hjälp med en inteckning. Inteckning mäklare har fått några dåliga rep sistone. Men det finns många bra sådana finns, speciellt om du arbetar med en licensierad person som en inteckning företag. Inteckning mäklare är inte riktiga långivare, men ibland låna sina egna pengar, men mer ofta än inte de shoppa runt för bästa finansieringen för dig. En inteckning mäklare har tillgång till hundratals grossist låneprogram för att låna ut till människor med utmärkta kredit till människor med många kredit misskötsel eller ens ett särskilt lån som en no inkomst kontroll som är ovanligare nuförtiden men vissa fortfarande har det. Mer än sannolikt thee är en handpenning inblandade som 100% inga intäkter lån är borta. Så om du tror att du passar in i den kategorin, kan en inteckning mäklare vara perfekt för dig. Tillåt upp till fyra inteckning mäklare eller licensierade lån officerare att se över din ansökan och sedan vänta på dem att göra ett erbjudande ränta baserad på dina kriterier. Mäklaren som hittar dig det bästa erbjudandet avgifter och ränta skall vara den du överväga mer.
Vid stängning om ditt hem inteckning. Med lite ansträngning från din sida kommer du att hitta bostadslån som passar dina behov.