senior omvända mortgage_how att spara ditt hem

De levnadsomkostnaderna har stigit kraftigt i USA under de senaste åren och fortsätter att öka. Innan denna ekonomiska nedgången, var ekonomin igång stark, vilket tillät företagen att höja priserna och att lansera uppgraderade produkter. För medborgarna åldern 62 och över, innebar detta merkostnad bördor, som har ökat i popularitet de ledande omvänd inteckning.

Ett. med senior omvänd inteckning kan du höja din levnadsstandard.

De ledande omvända hypotekslån betyder helt enkelt, att man använder en del av det egna kapitalet i ditt hem utan att betala de månatliga betalningar. Och du kan använda pengarna för att du vill. Resten av lånet plus intressen kommer att betalas tillbaka, när du flyttar dig bort från ditt hus och skillnaden mellan försäljningsvärdet och det främmande kapitalet kommer att betalas till dig eller dina arvingar.

2. du använder precis, vad som tillhör dig ensam.

Din inkomst har varit högre, när du arbetade aktivt och under dessa år du har betalat din vanliga inteckning helt eller nästan helt. På toppen av dina betalningar, har värdet på ditt hus ökat kraftigt. Nu är du 62 år eller äldre och behöver pengar för huset reparation, för att köpa ett hus för ditt barn eller för vuxna medicinska räkningar, till exempel.

Ett eget hus är den vanligaste och ofta den enda egenskap, som en typisk amerikan har. Det är som en pengar på banken, så det är naturligt att du kan ta en ledande omvänd inteckning mot värdet av ditt permanenta hem. Om du köper ett andra hem, även värdet av att hemmet ökar under åren.

Tre. en senior omvänd inteckning återbetalning.

Banken ersätts på ett senior omvänd inteckning, när husägare rör sig bort eller när den sista ägaren avlider. Det är den tid, då huvudmannen och intressen är förfallna till betalning. Eftersom den ledande omvända inteckning är försäkrad av FHA, kommer långivaren drabbas aldrig några förluster, eftersom om värdet på hemmet på den tiden, då den säljs är lägre än lånet, kommer mellanskillnaden betalas ur försäkringen.

4. senior omvänd inteckning kvalifikationer.

Detta är en god nyhet för pensionärer, som har dålig kredit poäng. De kvalifikationer för dessa lån är enkelt. Det enda som betyder något är att du är en amerikansk 62 år eller över och äger ett hem, vilket är din permanenta bostadsort.

De pensionärer, som är intresserad om senior omvänd hypotekslån bör få en god information om det och att prata med sina anhöriga. På toppen av detta, är det en rekommendation att prata med Reverse Mortgage specialist för att få professionell information om detaljerna.