Seattle inteckning rulle kick off den 15 juni Seattle fastigheter

Räntorna gå lägre, varför?

Eftersom Kina återuppstått investera i långsiktiga bostadsobligationer hem låneräntor välkomnade investerarna att avkastningen och priser. Kina ifrågasatte ursprungligen möjligheten för USA att kunna betala tillbaka våra långfristiga skulder. Kina är för närvarande innehar cirka 37% av USA: s nationella skuld. Med en så stor andel i vårt land var det med due diligence de ifrågasatte den nuvarande administrationen för sina utgifter. Nu när Kina återigen investerar i USA visar tecken på tillförsikt till den globala ekonomin som vi är på väg att stabiliseras.

Kommer räntorna understiger 5,00%?

Vid dagens handelssystem nivåer kommer det att ta flera dagar som vi såg i slutet av marknaden förra veckan för priser att sjunka lägre. Måndag 15 juni, började med samma positiva mönster i pengar flödar in i långfristiga obligationer men det finns en hel del spekulationer kring resultatet av presidentvalet i Iran. Med rätt politiska ledare på plats i USA kan dra nytta av den nya relationen som kan pressa oljepriset lägre för sommaren. Konsumentprisindex och Philadelphia Fed Index grund onsdag och torsdag kan ge en viss volatilitet i priserna påtryckningar högre. Tänk på att vi förlorade de höga 4,00% klassar inom loppet av 48 timmar och spik högre fortsatte under 10 börsdagar. Med ekonomin i en potentiell återhämtning från recessionen alla indikationer leder till räntor flyttar högre.

Vad kommer det att ta för priser att flytta ännu lägre?

Ekonomiska data som kommer ut vecka efter vecka visar positiva tecken på att ekonomin i återhämtningen. Vad som fortfarande hägrar och väger på marknaden är arbetslösheten i USA. Första arbetslösa fordringar fortsätter den stadiga ökningen. Detta skulle kunna vara trycket att hålla räntorna från att röra sig högre. Men som vi såg nästan två veckor sedan om förtroendet försvinner i våra långsiktiga obligationer priserna kan spika högre snabbt. Investerare Utrikes-och USA söker högre betalande avkastning som kommer att hålla trycket på priserna att röra sig högre. Om du väntar för priser att gå under 5,00% måste du ha ett stomache för volatilitet. En kombination av investeringar i obligationer, arbetslöshet och ekonomiska data kommer att spela rygg mot rygg för att pressa priserna lägre. Många ekonomer har redan sagt detta måste nu den perfekta stormen för att detta ska ske. Högre priser är definitivt prognosen för framtiden.

Timing, timing, kommer timing att bli nyckeln!!

Jobbar du med en licensierad lån upphovsman som har den kunskap och de verktyg som behövs för att hålla dig informerad? Slutändan skulle detta kunna leda till besparingar på hundratals dollar per månad tusentals per år.

Om du letar efter licensierade lån upphovsmän vill vi söka anställningen. Hur kan vi stå till tjänst?