sänka handpenning på din inteckning

Det finns många lån alternativ tillgängliga för potentiella villaägare som inte har mycket pengar sparade för en första delbetalning. En av de vanligaste och respekterade av dessa produkter är ett lån försäkrad av Federal Housing Administration (FHA). FHA lån är utformade för att hjälpa familjer med lägre inkomster och inte mycket besparingar. Dessutom, FHA backas bolån tillåter låneinstitut att förlänga lindrigare villkor för att godkännande för att finansiera mer troligt. Om din kredit värdering är inte så bra, eller om du har en bit av kreditkort skuld, kan du dra förmodligen från en FHA lån. Dessutom är dessa lån införliva bidrag och andra fordon i sin finansiering process, att betala avgifter och kostnader stängning. Genom att utfärda en FHA lån, kan en bank kan du bara sätta tre procent av köpeskillingen ned, vilket kan vara en stor hjälp. Dessa arrangemang kan göras med en fast eller rörlig ränta, för att rymma alla typer av köpare.

Om du är i de väpnade styrkorna, kanske du vill överväga att ansöka om ett lån som garanteras av Institutionen för Veteran angelägenheter. VA inteckningar kan hjälpa många veteraner och militär personal närvarande skyddar Amerikas förenta stater. VA finansiering låter mildare kredit och standarder skuld och mindre avbetalningar. Det finns också möjligheten att säkra en VA överenskommelse som ger köparen möjlighet att inte göra en handpenning.

Om du vill komma in i ett hem snabbt, och inte uppfyller kraven för de två ovan nämnda finansiering alternativ, det finns andra finansiella produkter som gör att du kan komma in i ditt drömboende utan en kontant handpenning. En av de vanligaste av dessa metoder är att faktiskt finansiera 100% av din inteckning med två lån. Ett lån kommer att tas ut för en stor andel av köpeskillingen för huset, säger 75%, och ett annat finansieringsinstrument kommer att tas ut för de resterande 25%. Finansieringen av denna typ kan du undvika att betala viss obligatorisk försäkring som vanligtvis förknippas med att köpa ett hus. Så kan du göra lånet processen billigare om du går med denna metod, och sedan börja betala av dina lån med några kontanter sparat från din lön.

Att minska mängden kontanter som krävs för en handpenning kan också åstadkommas genom att utnyttja banker som erbjuder mycket låga handpenning procentsatser. Bankerna kan tillåta dig att bara betala en 4 eller 5% handpenning. Denna låga kontant utlägg kan hjälpa dig att komma in i hem som du inte skulle kunna med vanliga termer. Dessa alternativ fungerar bra om din inkomst är låg eller om du inte vill att en del med en massa pengar up front. Sätta mindre pengar ner kan också tillåta dig att ta ett större lån, eftersom du är skyldig att betala en mindre andel av köpeskillingen. Bankerna har också produkter som gynnar anställda i offentliga sektorn. De vanligaste yrkena som kan få mer förmånliga villkor är lärare, poliser och brandmän. Familjer bör forskningen alla möjliga sätt att göra en inteckning mer överkomligt. Oavsett din situation kan vara, det finns många flexibla utlåning alternativ tillgängliga på dagens marknad som kan få dig in i ett stort hus utan skilsmässan med för mycket kontanter.