sänka din månatliga inteckning betalningar

När du bestämmer dig för att köpa ett hem, att få den bästa möjliga lånet är viktigt. Det kan spara dig tusentals dollar. Hur du kan hålla din månatliga inteckning betalningar nere? Dessa är de olika delarna av det lån som kan påverka din månatliga inteckning betalningar.

Ett. handpenning:
Handpenningen är hur mycket pengar du kommer att lägga ner på framsidan. Resten av priset är hur mycket du kommer att finansiera med långivaren. Till exempel, om inköpspriset är $ 300.000, och du lägger 20% ner, innebär att du kommer att lägga ner $ 60.000, och lånebeloppet blir då $ 240.000. Ju mer pengar du kan lägga ner, kommer den lägre månadskostnaden bli. I grund och botten, ju mindre du ekonomi, desto mindre blir amorteras över livet av ditt lån. Också, du brukar få en bättre ränta när du lägger ner minst 20%, så det hjälper så bra.

2. Lånet liv:
Antalet år Lånet kommer att amorteras över påverkar de månatliga betalningarna. Den längre livslängden på lånet, desto mindre betalar du varje månad eftersom det sprids ut över en längre tid. Typiskt är den längsta löptiden 30 år. Naturligtvis, ju längre löptid, desto mer totala ränta du betalar, så se till att väga den i också.

Tre. räntan:
En viktig variabel som kommer att skilja mellan långivare är räntan. Detta är den ränta de tar ut dig för att låna pengar. Räntan kommer att förändra din betalning inteckning ränta varje månad. Ju högre hastighet, desto mer din betalning. För en $ 240.000 lån, skulle betalningen inklusive just amortering och ränta på 6,5% vara $ 1517. Vid 7,0%, är det $ 1597. A $ 80 olika per månad låter inte som mycket, men över 30 år, är det $ 28.800.

4. fastighetsskatt:
Fastighetsskatt läggs in i din månatliga kostnaden för att äga ett hem, antingen genom escrowing det med långivaren eller sparar du betala den i slutet av året. Det område där din fastighet ligger påverkar detta mer än något annat. Den högre skattesatsen och högre för bedömning värden, desto mer dollar belopp du betalar varje månad.

Fem. försäkring ränta:
Likaså, ju högre försäkring ränta, desto mer kommer du att betala per månad. Detta drabbar främst hus som är i särskilda försäkringar områden som behöver mer täckning, t.ex. översvämningar eller områden orkan.

6. punkter:
Poäng betalas av låntagaren för att köpa ner räntan. Om du får några vansinnigt låg ränta från en långivare som verkar helt ur smäll från andra citat, kan detta bero på att de citerar dig en kurs med punkter. En punkt är lika med 1% av lånebeloppet, och du betalar detta som en del av dina stänga kostnader. Så till exempel, med ett lån för $ 240.000, skulle en poäng vara $ 2400, och den punkten kan köpa din ränta på 6,5% ner till 6,25%. Köpa ner din ränta kommer att sänka din månatliga betalning.