San Diego hem inteckning-bli stängt utan att svettas blood_

Det finns nästan alltid kostnaderna när du tar proffs i ditt liv. Så San Diego Home Mortgage refinansiera avgifter bör inte komma som någon överraskning.

Merparten av tiden dessa avgifter är legitima, men vissa långivare tar ut mer för samma tjänst. Och, ta betalt för tjänster som tillhandahålls gratis av andra.

De stora problemen med avgifter Mortgage Loan delas in i två grupper: De som inte har förklarats tillräckligt eller förstås. Och de som medvetet inte diskuterades före stängning, i rädsla för att de skulle kunna leda till att låntagaren att backa ur lånet.

Långivaren är skyldig att förse låntagaren med en “god tro uppskattning”, som inkluderar de ungefärliga kostnaderna för alla refinansiera avgifter. Allt på detta dokument som inte förstås bör föras till omedelbar uppmärksamhet av långivaren för förklaringen. Detta är verkligen nyckeln till att undvika de flesta överraskningar vid stängning.

Innan vi kommer till faktiska avsluta kostnader, låt mig förklara “NO stängning kostnad refinansiera” San Diego Home Mortgage.

Med ekonomin som den är idag, en massa folk inte riktigt har tillräckligt med extra pengar för att betala de refinansiera avgifter utan att placera en påfrestning på deras budget, har så ingen stängning kostnad konceptet blivit populär. Kostnaderna är exakt samma. Fördelen är att du kan lägga dina avslutande kostnader i lånet.

Naturligtvis finns det en nackdel att inte betala dem på framsidan, och det är att du betalar ränta på dem under hela lånets löptid.

Kostnaden för alla poster som anges på en uppgörelse ark varierar från långivare till långivare och beroende på din geografiska plats.

Uppgörelsen arket är uppdelad i två delar: Den “prepaids” vilka är kostnaderna för att göra affärer med långivaren och “utfall” som är de hårda pengar kostnaderna.

De faktiska kostnaderna kan omfatta:
bedömning avgift
Kreditupplysning
Flood försäkringspremie, om det behövs
Abstract eller titel sökning
Titel försäkringspremie
ansökningsavgift
Termit inspektion, om så erfordras
Survey, om så krävs

Prepaids som du kan stöta på:
Lån originering avgift
Poäng eller köpa ner kostnaderna
Förutbetalda räntor
Mortgage Insurance
Löftesprovision
Skatt serviceavgift
Inspektionsavgift
Assumption avgift
Garantiersättning
Handläggningsavgift
Avveckling eller Utgående avgift
Flood certifiering

Återigen, kan en hel del av de listade punkterna påverkar inte dig beroende på din långivare och din unika situation. Men läs allt tills du förstår det, och om det inte gör något vettigt för dig, eller är oacceptabelt, kontakta din långivare och få dem att tillfredsställa dina bekymmer.

Genom att följa dessa enkla steg, kommer San Diego Home Mortgage refinansiera avgifter framkallar inte något blod ystning skrik från dig vid stängning.

Och, som alltid, rekommenderar jag att alla få flera prisuppgifter innan man beslutar om vilken långivare att använda.