sälja och hyra tillbaka mitt hem

Om du befinner dig i ekonomiska problem, vänd beslagskulder och eventuellt återtagande, sälja ditt hem och sedan hyra tillbaka kanske lösningen för dig. Sälja och hyra tillbaka erbjudanden kan du stanna kvar i ditt hem men ändå kunna betala av eventuella obetalda skulder lämnar dig skuldfri.

Sälja och hyra tillbaka från en kontant egendom köpare erbjuder dig en snabb lösning för din skuld problem samtidigt hela tiden se till ditt hus är fortfarande ditt hem. Genom denna process kommer du att kunna samla in pengar mycket snabbare än att sälja din bostad på den öppna marknaden, särskilt i det nuvarande klimatet där det finns färre och färre köpare runt. Det är långt mindre kostnader inträffat än att sälja din bostad på den öppna marknaden, är HIPS inte om huset inte är till salu på den öppna marknaden och advokater avgifter kan även täckas av kontanter egendom köpare. För att inte nämna att stressnivån mycket reduceras när du går för en sälj och hyra tillbaka alternativet snarare än genom den öppna marknaden, erbjudanden är snabb och problemfri.

Sälja och hyra tillbaka erbjudanden betyda att du måste sälja ditt hus till en ansedd sälja och hyra tillbaka företaget. När affären är klar att de då kommer att hyra ditt hus tillbaka till dig, till ett pris som överenskommits under förhandlingarna, så att du kan stanna i ditt hem utan att behöva flytta din familj bort eller flytta dina barn till en annan skola eller försöka hitta pengar för att finansiera en flytt. När jag s har prickade och T: s korsade pengar kommer att visas i ditt konto.

Innan du samtycker till någon affär att du har att göra med ett etiskt företag som lagt där klienter intressen först, och inte bara det egna. Sälja och hyra tillbaka erbjudanden är lösningen på många människors problem men de är inte den idealiska botemedel för alla dem. Se till att du väljer ett företag som kommer att ge dig en ärlig bedömning av vad som är bäst för dig, oavsett om det är att gå för en sälja och hyra tillbaka affär eller inte. Under den inledande förhandling för att köpa ditt hus se till att det finns en möjlighet för dig att köpa tillbaka, så när dina skulder har rensats och du är i en mycket bättre ekonomisk ställning, har du möjlighet att köpa tillbaka ditt hus.