sälja en fastighet tips med en fastighetsmäklare i Forest Hill

Hur snabbt du behöver för att sälja din bostad? Behöver du verkligen att göra en snabb försäljning eller har du råd att vänta på det bästa erbjudandet?

Varför säljer du din bostad. Du vill inte sälja nåt som kan vara med dig och din familj under lång tid. Kan du inte hyra ut den 6 månader eller ett år. Om det är av ekonomiska skäl eller ens att du lämnar landet för ett tag, skulle du ta på en hyresgäst för att hjälpa till med avbetalning.

Det rekommenderas starkt att du aldrig ta ett erbjudande för din fastighet utan att söka oberoende rådgivning om värderingen. Du måste få professionell rådgivning om detta. Värderingen beror på hur mycket du ber om det och hur mycket du kommer att få för det

Fråga runt mäklarna i Forest Hill, kommer de att kunna ge dig en “sex veckors försäljning” pris och en “snabb, två veckor försäljningspriset”. Du kommer att få en bättre uppfattning om vad som väntar.

Från början, se till att du har din egen juridiska ombud, inte en köpare
rekommenderar. Stå på egna ben.

Innan du lägger din fastighet på marknaden, se till att det ser sitt bästa. Måla utsidan om så behövs. Fixa saker som behöver rättas till. Tidy upp den. Tänk bara hur du vill ha en fastighet för att se om du där kommer att ta en titt.

Innan du accepterar erbjudandet du har gjort, se till att du dubbelkolla erbjudandet med din fastighetsmäklare. De kommer att berätta om det är acceptabelt eller inte.

Sälj inte dig själv kort. Såvida du inte är i en position du har inget val. Du har rätt att vägra erbjudanden. Var inte orolig siktar högt.