sälja din inteckning notera – snabbt och enkelt

För att säkerställa en smidig notera transaktion, skulle det vara klokt, eftersom en välinformerad notera säljaren, för att ha följande handlingar tillgängliga innan du skickar du notera att ett Notera Investor för köpet. Det är dokument som du bör din advokat, eller din fastighetsmäklare har på filen från försäljningen av ämnet egendom.

Dokumenten är som följer:

kopia av anteckning

kopia av fullmakt, inteckning eller markavtal

Spärrade instruktioner från fastighetsförsäljning där “Contract” skapades

Escrow slutanförande från fastighetsförsäljningen i vilken “Contract” skapades

Titel försäkring som försäkrar “Contract”

Brandförsäkring uppgifter om fastigheten som säkrar “Contract” (Insurance Company, Policy Number, ombudets namn och adress)

Lån Betalning Record (om möjligt)

Bedömning från tidpunkten för försäljningen eller därefter (om möjligt)

Ange två (2) bilder av föremål egendom (om möjligt)

Kopia av gata eller ort karta som visar egendom läge (maps.google.com)

Planer, undersökningar eller andra dokument i din ägo (om möjligt)

Annonsen avtal (om applicabale – hyresfastigheter anmärkning)

När dessa handlingar är i ordning går vidare med att skicka din inteckning anmärkning för inköp till en anteckning köpare. Vanligtvis med de mer erfarna notera köpare du kan fylla en snabb underkastelse formulär på nätet.

När du skickar in din anteckning, bör det ta 48 kontorstid för att få en mjuk bud. Definitionen av en mjuk bud är, den preliminära dollarn belopp en anteckning investerare är villiga att köpa, innan verifiering av informationen.

När den mjuka budet är överens, gör noteringen investeraren några preliminära utredning i not sänt info (dvs. kredit värdering, fastighetsvärde, etc). Det tar vanligtvis 72 kontorstid.

Den mjuka budet kan komma att ändras om det ursprungliga meddelandet info lämnat är felaktig. Det är därför det är mycket viktigt att vara så exakt som möjligt när du skickar in ditt formulär note inlämning i början. Detta sätt ingenting kommer att förändras under loppet av emissionsgarantier period och du kommer att få de pengar du behöver. Ju mer detaljerade och förberedd du är, desto mindre du behöver oroa dig!

När den preliminära kontrollen sker noteringen investeraren bekräftar fasta köp till noteringen säljaren.

När den fasta bud har bekräftats och alla ovanstående dokument är i besittning av anteckning köpare kommer underwriting processen börjar. Detta inkluderar, beställa enhet genom bedömning, kontroll titel för panträtter, verifiera all anteckning info.

Utgående instruktion och datum kommer att inrättas och affären är stängd.

Från framsidan till baksidan, antar alla ovanstående dokument finns i din ägo, bör det ta 2-3 veckor att få din check.