säkra ditt köp låta inteckningar

Som en fastighet investerare, hitta den bästa köp låta inteckningar är avgörande för din framgång. Merparten av de pengar som investerats i en köpa låta egendom är mest sannolikt att lånas, och låna pengar för att investera har blivit mycket enkelt och lönsamt för långivarna. Fasta priser, diskonterade rörliga priser, och rabatterade priser är några exempel på olika typer av lån, och eftersom det finns många alternativ, är forskningen viktig. I de flesta fall är det billigaste alternativet inte nödvändigtvis den bästa, och ett annat alternativ kan vara bättre lämpad för låntagaren.

När forska köpa låta inteckningar, tänk på att långivaren eller finansinstitut kan erbjuda en mycket personaluthyrningsföretag ränta kort sikt. Ofta när en lägre ränta erbjuds på kort sikt, om investeraren är knuten till ett långsiktigt kontrakt på lång sikt räntan kommer att vara mycket högre och hamna kostar mycket mer än väntat. Så det kanske inte är en så bra affär i slutändan.

Många investerare överväger köpa låta inteckningar välja en plan som erbjuder en fast ränta med ingen utökad slips. Om du gör det ger dem möjlighet att veta exakt vad de månatliga återbetalningarna är, gör resultaträkningen beräkning mycket lättare för den uppsättningen visstidsanställning.

En rabatterad rörlig ränta är en annan betydande alternativ för investerare som vill få köpa låta inteckningar. Månatliga återbetalningar kommer att fluktuera beroende på minskning / ökning av basräntan. Detta alternativ kan vara dyrare eller billigare, vilket gör det svårare att beräkna och budget månatliga avbetalningar.
Ett annat alternativ för investerare är det diskonterade rörlig ränta produkt som erbjuder möjligheten att en droppe lås anläggning. En droppe lås anläggning på köp låta inteckningar innebär att mot en avgift, kan investeraren välja att byta till en fast ränta med samma långivare.

Att veta hur mycket en investerare kan låna är en mycket viktig faktor för forskningen. Vissa finansinstitut kan fastställa lägsta lönenivåerna för låntagare, medan andra kan behöva kontrollera att man är en erfaren egendom investerare. Andra långivare kan inte bli berörda av den nivå av inkomsten under förutsättning att det finns tillräckliga bevis för anständiga hyresintäkterna.

Ofta mäklare tar ut en courtage upp till 2% för att ordna finansiering för dig. Acceptera deras tjänster kan vara fördelaktigt eftersom de har förmågan att säkra exklusiva produkter och kunde rädda investerarnas pengar. Dessutom, om mäklaren kan nå formella steget inteckning erbjudande mycket snabbt, kan detta resultera i att investerare skulle kunna säkra egendom till mycket konkurrenskraftiga priser.

När du ansöker om en inteckning, är en insättning på minst 15% nästan alltid krävs av finansinstitut som skulle ge dig lånet. Dock kan denna andel öka med en lägre årsinkomst, eller minska med en högre hyresintäkter från förvaltningsfastigheter. Köp låta bolåneinstitut alltid kommer ut med nya produkter och erbjudanden, därför är det värt den tid och ansträngning för att forskningen så mycket som möjligt.