säkra ditt hem och utan att tömma plånboken

Enligt inbrott experter Matt Johnston och Jon Douglas Rainey, tar värdar för det en tjuv, är de flesta hem kapslade från utsidan. Rutinerade tjuvar vet vad man ska leta efter och fokusera på att kunna komma in och ut ur ett hem snabbt, tyst och utan att bli sedd. Det finns en mängd prisvärda alternativ, som alla hjälpa till att avskräcka tjuvar och lägga till säkerhet och säkerhet till ditt hem.

Enligt Johnston och Rainey, det vanligaste sättet för en inbrottstjuv att ange ett hem är genom en olåst eller osäkrad dörr. På grund av detta, alltid låsa alla dörrar och fönster, inklusive andra våningen, även om de lämnar efter bara några minuter. När du lämnar huset, är ett billigt sätt att avskräcka en tjuv för att installera ett stag bar på dörren. Dessa är tunga, justerbara stålstänger som kil mot dörren i en vinkel, förhindrar att den öppnas. Den Mace Big Jammer, till exempel, säljs på $ 17.95. Men om din dörr är trä, kommer baren att göra lite för att avskräcka en tjuv eftersom dörren kan sparkas i relativt lätt.

Ett bra sätt att förhindra en dörr från att sparkas in är att säkerställa ytterdörrar är fast kärna dörrar installerade i en kraftig ram med långa skruvar. Lägga tunga döda bultar också ger ytterligare ett lager av skydd mot kick-ins. Det bästa valet är en dubbel-knappat deadbolt som kräver en nyckel för att få både in och ut ur huset. Om en tjuv inte komma in i ditt hem (till exempel genom ett fönster) och du har dubbla knappat lås, bara de objekt som kommer in genom fönstren kan tas. En bra dubbel-knappat Deadbolt kan köpas hos din lokala järnaffär för ca $ 45,00 och installation är relativt snabbt och enkelt.
Ett annat sätt att avskräcka brottslingar är att buller vid inresan, vilket hindrar inbrottstjuven från att komma in ditt hem tyst och obemärkt. För ungefär $ 15, kan du köpa ett larm dörrstopp som är en kilformad anordning som när den placeras mot en dörr gör ett mycket högt ljud när dörren öppnas. Liknande anordningar kan köpas för fönster och skjutdörrar som larmar med vibrationer och rörelser, såsom brott av glas.

När det gäller att säkra dina fönster, är ett bra ställe att börja med självgängande skruvar. När den placeras i ramen på fönstret, skruvarna förhindra att fönstret kan öppnas från utsidan av inbrottstjuvar. En annan möjlig lösning är att använda tonade fönster film som inte bara gör dina fönster okrossbart, men också förhindrar tjuvar från skyltfönstren när du inte är hemma. Fönster färgton kan köpas för ca $ 2,50 per kubikfot.

Människans bästa vän är också bland de högst rekommenderade alternativen hemsäkerhet enligt Wayne Schultz, en säkerhetsexpert med Harris County, Texas Constable kontor. Hundar gör ljud och är bland de bästa avskräckande åtgärder mot en inbrottstjuv enligt Schultz. Inte redo att lägga en lurviga vän till hushållet? Då kan du få kreativ! Efter att ha tuggat upp hund leksaker som ligger på verandan eller i trädgården kan avskräcka en tjuv genom suggestion ensam. En bra idé är att tala med en granne eller vän som råkar vara en hund ägare och erbjudande om att ersätta de tuggas upp leksaker med ett par helt nya. När du har gjort din lilla investering på djuraffären, ta de gamla leksaker och placera dem i ditt hem och innebörden av en hund är det. Tänk på att större leksaker innebär en större hund. Ännu mer kreativt är det Electronic Watch Dog, som använder mikrovågsteknik till förnuft närvaro inom 20 meter från enheten. När någon kommer in i upptäckt radie, börjar enheten skällande som en man-hungriga tyska Sheppard. Enheten säljs på cirka $ 85, men erbjuder en kreativ och effektiv varning till inbrottstjuvar. Till toppen av handlingen, tillsätt en vattenskål inskriven med namnet “Killer”. Den inbrottstjuv får aldrig veta att din enda husdjur är en guldfisk!

Slutligen, om du ska ut på stan, se till att du slutar din e-post och tidningar (eller har en pålitlig vän eller granne plocka upp). Också, ombesörja att din gräsmatta klippas eller trottoarer skottade om du kommer att vara borta under en längre period, ingenting säger “jag är inte hemma” riktigt gillar högt gräs eller trottoarer fria av fotspår i snön. Dessutom lämnar en bil på din uppfart eller be en betrodd granne att parkera där hela veckan. Det är också en bra tid att dra timern från din julbelysning ut Tupperware och anslut några av dina elektroniska apparater eller belysning till den. Ställ in timern för att slå på en tv eller ljus under en tid varje kväll för att se ut som om du är hemma.