saker att komma ihåg att kvalificera sig för en inteckning modifiering lån

De kraven för beviljande av inteckning ändringar kan ofta verka överväldigande. Många finansiella institutioner ger information som gör det svårt att förstå exakt vad en person bör göra om de är intresserade av inteckning modifiering. Det är viktigt att komma ihåg att bara för att kunna bekräfta din identitet genom ditt personnummer eller annan dokumentation är tillräckligt för att komma igång i processen.

Det finns några grundläggande saker att tänka på att kvalificera för en inteckning ändring:

1) Du måste planera på att betala minst 30% av din inkomst till det nya lånet.
Denna nya belopp på 30% kan tyckas vara mycket pengar, men du förmodligen betala det redan, om inte mer. De nationella riktlinjerna kräver detta mycket för inteckning ändringar som nyligen bearbetas. Fall inte i fällan av en massa avgifter som är onödiga och kan inte redovisas.

2) Den inteckning måste vara för huset du bor för närvarande i.
Om du har ett annat hem, som ett fritidshus, kommer det kvalificerar inte för detta lån. Hela idén bakom inteckning modifiering är att hjälpa dem som har problem i sin primära bostadsort. Om du gör egna annan fastighet, är det mycket troligt att du inte kommer att kunna få ett lån inteckning modifiering alls.

3) vara helt ärlig med din bank.
För att göra detta arbete, behöver din bank dig att berätta allt om din ekonomi som du kan. Hålla information från dem kommer inte att hjälpa dig att få ett lån inteckning modifiering. De behöver veta din budget, din inkomst, och allt annat som kommer att hjälpa dem att se till att du är ärlig och uppriktig. Om de misstänker att du är hemlighetsfull, kommer de vända sannolikt ner dig.

Varje finansiell institution är annorlunda på det sätt som de hanterar hypotekslån modifiering. Vissa banker kräver mer information än andra. Oavsett deras krav, kom ihåg dina rättigheter som kund. Bankerna söker kunder som dig, eftersom de kommer att få en provision för att registrera dig i det här programmet. Gör din forskning och hitta en finansiell institution som du gillar och är bekväm att arbeta med. Ställ frågor och få dina fakta innan du gör några konkreta beslut.

Det skadar aldrig att ha en tredje part ta en titt på avtalet innan du skriver. Lagligt, kommer du att vara bunden till avtalet, så se till att du spenderar tid och pengar för att göra saker rätt. Detta kommer att hjälpa dig att undvika extra avgifter att vissa institutioner vill ladda. Om du någon gång, du har frågor om avtalet, be. Om du kommer ihåg denna information, bör du inte ha några problem att dra nytta av en inteckning modifiering lån idag.