säga nej till kreditkort skuld – få skuldlättnader

Kreditkortsföretag fortsätter att bli rika, medan vi arbetar amerikanerna fortsätter att drunkna i skuld. Det är dags att vi säger inget mer, är det dags att ta ställning och ta reda på vad de stora företagen inte vill att vi ska veta! Vi kan eliminera kreditkort skuld lagligen utan att ta till konkurs!

Bara under förra året, gjorde kredit företagen över 70 miljarder dollar på den ränta som de debiterar dig kortinnehavaren. Ja, sade att 70 miljarder dollar! Det är skandalöst! Regeringen har klivit in och sätter gränser för det intresse som de kan ta ut, vilket kommer att hjälpa i framtiden. Men inte ens det kommer att hjälpa din nuvarande skuld!

Den genomsnittliga amerikanska bär $ 10.000 i kreditkort skuld. Vad du inte vet är att det bokstavligen kommer att ta 40 år att betala den totala off! Om vi ??fortsätter att göra vad de kredit företagen säger att vi ska göra, bara betala den lägsta månadsbetalning det tar längre tid att betala din skuld kreditkort off än det gör för att betala av en inteckning! Kanske har du bara $ 5000 totalt kreditkort skuld, det kommer att ta dig 20 år att betala av. Just 20 år!

Vi tror att när kontanter är tight vi bör använda våra kreditkort för att betala för saker nu eftersom vi kan då betala en mindre summa nästa månad och ta vår tid att betala av den totala. Låt oss säga att du använder ditt kreditkort för $ 100 värde av matvaror idag. Faktum är att du kommer att sluta betala $ 1000 under loppet av fem år för de exakta matvaror! När vi tror att vi kan ta vår tid att betala av dessa små inköp, anser vi inte att det intresse som vi kommer att betala också, och plötsligt tar din tid förvandlas till ÅR! Credit företag inte vill att du ska göra matten, bara betala det lägsta varje månad.

Är du arg så med detta som jag är? Vi undrar varför vi är så djupt i skuld, är detta anledningen!

Tyvärr har alltför många av oss vänder sig till konkurs för att bli fri från kreditkort skuld. Konkurs kan och kommer att förstöra din ekonomiska situation i många år framöver! Det är inte svaret! Inte agerar ur desperation och göra val du kommer att ångra senare!

Du kan bokstavligen radera skuld just nu! Det finns företag där ute som arbetar hårt för att hjälpa dig att komma tillbaka till ekonomisk trygghet! Lagarna gör det nu ännu enklare för dessa företag att hjälpa dig! Låt oss stoppa vansinnet kreditkort och få ett grepp om våra egna kronor och ören.