riskerna i marknaden svänger

De avancerade egenskaper samt mitten till high-end egenskaper de risker som är till stor del beror på den visade prissvängningar under marknadens svängningar. Massmarknaden bostadsrätter nu inför utmaningen av en marknadsrisker överkomliga. Med de nuvarande förhöjda nivåer marknadspris, skulle ett nytt riktmärke för priserna formas förutsatt att sysselsättningen förblir stabila. De nya priserna kan hålla upp ett tag beroende på sysselsättningen faktorer. HDB stöder tillståndet i massmarknaden bostadsrätt. HDB är grunden för massmarknaden bostadsrätt prissättning. HDB upplever för närvarande brist på utbudssidan.

Tillgänglighet av tjänster bostadslån

Den enda begränsningen att en enskild kan ställas inför är tillgången på tjänster bostadslån som ignorerar kontant handpenning eller ägarens kontant kapital del. Normalt bostadslån kräver ägarens kassa kapital. Ägarens kontant kapital kommer att fungera som delbetalning för köpet av fastigheten. Det faktum att de besparingar och kontanta tillgångar är inte homogena i alla inkomstgrupper i landet, skulle det vara opraktiskt och missvisande att använda det nationella sparandet som en guide. För att förenkla analysen, är det kontant handpenning finansiering del ignorerats i följande beräkning.

Prov Beräkning med bostadsrätter som Shenton Way

* 76 Shenton – mellan $ 1900 – $ 2400 polyesterstapelfibrer.

* The Sail @ Marina Bay – mellan $ 2,000 – $ 3,300 PSF

* International Plaza – $ 1100 utbud

* Icon – $ 1,600 – $ 1,700 PSF

* Vissa delar av Kina stad, Tiong Bahru, osv ….

* Leonie Hill, Leonie Studio – $ 1.500 till $ 1900

* Grange bostäder – $ 2.500 till $ 2800 polyesterstapelfibrer

* Ardmore park – $ 3,000 – $ 3,600 PSF

* Balmoral – $ 1,500 – $ 1, 800 PSF

* Cyan Bukit Timah (Ny utveckling) – $ 1,800 – $ 2,400 PSF

* Aspen höjder – $ 1,400 – $ 1,600 PSF

* Rivergate – $ 1.600 till $ 1900 PSF

* 5th Avenue Condominium – $ 1.200 till $ 1400 PSF

Singapore banker kredit hållning

Bankerna har i allmänhet varit mer försiktiga i hanteringen av sina kreditportföljer, investeringar och lån eller kredit erbjuder möjlighet. Banker som Citibank som kraftigt påverkades under den globala recessionen eller sub-prime krisen aggressivt införa krediten Sibor anläggningen paket med trenden visar ca + 0,5% stigande till 0,9% i juni 2010. HSBC svarade med tävlingen och började kampanjen aggressivt för sina krediter. Bank of East Asia in så småningom erbjuda konsumenterna de bostäder paketen bostadslån. Den här gången, bankerna lär sig att låna ut mer fritt och aggressivt till vanliga hushåll.