renoveringar kan betalas med ett företag remortgage

När du började ditt företag, kanske du har tagit ut en företagsinteckning. Detta kan ha varit att köpa en byggnad för ditt företag eller ens att inreda ditt företag med utrustning och möbler. När ett företag bestämmer det är dags att byta ut sina möbler eller kanske uppgradera sin elektroniska utrustning, kan ett företag remortgage lån erbjuda en bättre lösning än att ta ut en andra lån. De flesta andra lån kommer sannolikt att ha en högre ränta än många inteckningar och kan ta längre tid att betala av än den förväntade livslängden för den nya utrustningen. Med detta i åtanke, många företag väljer en remortgage plan för att finansiera förbättringar. Att välja rätt lån typ är avgörande för ett företag att lyckas låna pengar.

Genom att hitta en remortgage, kan ett företag ha möjlighet att använda eget kapital i fastigheten för att finansiera förbättringar och samtidigt bibehålla de nuvarande, eller möjligen ännu lägre månatliga betalningar, kan frigöra pengar för att göra de nödvändiga inköp. Beroende på hur lång tid i verksamheten och hur länge den nuvarande inteckning har varit i kraft tillräckligt eget kapital kan vara tillgängliga för att möta de ekonomiska behoven.

En andra inteckning i fastigheten kan vara ett alternativ, men med detta synsätt en andra månatliga utbetalningen kommer också att behövas. Genom att använda ett företag remortgage är det möjligt att hålla betalningarna på sin nuvarande nivå och samtidigt erhålla kontanter för nödvändiga förbättringar. Eget kapital är mängden skillnaden mellan det beräknade värdet på fastigheten och skuldbeloppet på hypotekslån. Det är möjligt att refinansiera inteckning för mindre än det värderas och ändå ha pengar över för extra utgifter. Detta kommer att hålla schemat återbetalning av lån med uppnåeliga betalningar samtidigt frigöra pengar för andra företagsrelaterade utgifter.

Med ett personligt lån på en personlig bostad eget kapital beloppet kan användas för praktiskt taget alla ändamål. Men med ett företag remortgage är det välbetänkt att använda pengar för personliga utgifter, som inte bara är oetiskt, i många fall kan också vara olagligt.

Om ett företag vill diversifiera genom att köpa en annan typ av verksamhet, skilt från det som för närvarande arbetar med, kan ett företag remortgage vara ett alternativ för att hjälpa till att finansiera köpet av den nya verksamheten. Genom att använda det egna kapitalet i den ursprungliga verksamheten att finansiera handpenningen på den nya verksamheten kan göra köpet mer sannolikt. Dessutom kommer betalning historia etableras genom den gamla verksamheten talar volymer om ägarens affärsmannaskap och hjälpa långivaren nå en slutsats snabbare.

Andra orsaker till att söka ett företag remortgage kan vara till lägre kostnader i samband från ett företag köpte med högre räntor av en person med tvivelaktig kredit. När de först började verksamheten, kan den högre skattesatsen har använts för att godkänna lånet och efter flera år av positiv kredit rapportering ägaren har möjlighet att hitta finansiering till en lägre ränta. Genom att hitta ett företag remortgage med en lägre hastighet, kan de månatliga utbetalningarna minskas, ökar den nedersta raden för verksamheten.