remortgaging råd

Vad betyder remortgaging?

Människor tenderar generellt att remortgage av många olika skäl, oftast för att deras egendom har ökat i värde och lån till värde procentsats har stimulerat kraftigt i husägare favör. Nedan finns exempel på varför husägare väljer att remortgage deras egendom:

– Villaägare får remortgage att de vill gå med en annan långivare, kan deras nuvarande fast ränta eller straffavgift period ha sprang ut och de tror just att de kunde få ett bättre avtal om de beslutar att remortgage.

– Villaägare får inte vara nöjda med sin nuvarande långivare

– Folk kan behöva pengar för hem förbättringar eller semester etc

– Vissa kanske vill spara pengar som ny långivare kan få en bättre ränta.

– Många remortgage att konsolidera lån och kreditkort och andra skulder. Detta är känt för att vara mer populär.

– För att finansiera en långsiktig investering eller ett fritidshus.

– En familj kanske vill finansiera sina barns utbildning, universitet avgifter.

– Kan remortgage att finansiera en annan fastighet, vanligt att köpa låta investerare.

Äldre människor som funderar på att gå i pension och dra nytta av stora klumpsummor av kontanter kan besluta att remortgage. En annan term för detta är equity release, uppnås när husägare remortgage. En equity release är en annan term, men ibland husägare kommer på kort sikt remortgage, kommer detta inte gäller den avslutande egendomen, vilket kan hända med equity release. De kommer att göra det mesta av den rimliga inkomster för att finansiera amorteringar men fortfarande äger fastigheten vid stegen inteckning stängning.

Folk bara remortgage när deras egendom har producerat en vinst, är det inte vanligt att remortgage innan detta har skett.

När räntorna ökar eller minskar, många människor tenderar också att remortgage till finaste möjliga. Mängden inteckning erbjudanden på marknaden idag är oändliga, med varje långivare kämpar för att behålla dig som sin kund.