remortgaging – fakta att tänka på

Ett. Remortgage behandlar tillgängliga
Remortgage erbjudanden finns i olika nyanser-fasta priser, rabatter, utjämnade priser, priser bas trackers eller ens flexibla erbjudanden. Innan beslut fattas garanterar att din nya långivare förklarar till dig detta remortgage produkter innan du gör ditt beslut.

2. Ränta
Detta är den information som ska ges till dig av din nya långivare för att undvika oväntade högre i framtiden. I fall av de utjämnade priser, se till att veta hur länge de kommer att gå.

Tre. Spara på remortgage
Att remortgaging för en bättre affär, se till att din nya mäklare kan visa dig exakt hur mycket du kommer att spara. Återbetalningar kommer fortfarande hög om du tänker öka din inteckning. Priser kan också ha ökat sedan du tog ditt bolån. Därför siktar för erbjudanden som ökar antalet månatliga avbetalningar.

4. Standard rörlig ränta (SVR)
Du kan bli skyldig att betala standard rörlig ränta (SVR) i slutet av affären med din långivare för en del av de remortgage skattesatser. Detta gäller fasta priser, rabatt eller utjämnade priser. SVR kan variera över tiden och jämföra med de andra långivarna är ett bra sätt att veta hur konkurrenskraftig din långivare är.

Fem. Ny månatliga återbetalningen
Ta reda på från din nya långivare för återbetalning intressen för dina valda priser. Också lära känna de vanliga variationen skattesatser som ska betalas i slutet av din remortgage deal. Använda inteckning kalkylatorn kan du beräkna dessa månatliga återbetalningar själv.

6. Effektiv ränta (APR)
Detta måste visas med remortgage skattesatser. Kunderna kan sedan fastställa den exakta kostnaden för lånet och göra en jämförelse med andra. Dock är april opålitliga och det inte lista förskott och löpande kostnader som de enskilda citat.

7. Ränteskillnadsersättning
De ränteskillnadsersättning vanligtvis kan köra till tusentals pounds och beräknas som flera månaders ränta på lånet. ERC appliceras på fasta priser och andra.
Innan du bestämmer dig för att remortgage vara säker på att du reda på om detta gäller för den kurs som du har. Om du ändrar långivare du kan också laddas en exit avgift.

8. Uppläggningsavgifter för ny inteckning
Mortgage företag har kommit med nya remortgage paket med inga avgifter. De gör detta för att behålla sina kunder. Men med förändringen i ekonomin dessa paket skall inte finnas mer. I genomsnitt arrangemanget avgiften är 1000 pounds.

9. Period för remortgage process
Komplikationer kan göra att det tar någon gång för att uppnå detta. Men det är möjligt att ha det gjort i några dagar eller veckor. Rådgör med din mäklare för dig att veta hur länge och om du inte har en mäklare du kan gå för långivare uppskattningar.

10. Hur många gånger kan du remortgage
Detta kan vara så många gånger du vill och när du vill. När du planerar att du behöver veta att ju mer du remortgage ju mer det europeiska forskningsrådet måste du betala och även uppläggningsavgifter. För att undvika detta beräkna dina lånekostnader varje år och se hur mycket du skulle spara om du remortgage.