remortgages

Remortgaging innebär att betala av dina befintliga lån och få en ny inteckning, vanligtvis på en mer attraktiv ränta. Det finns många anledningar att remortgage din fastighet och många olika remortgages är tillgängliga från bolåneinstitut idag.

Beroende på vad du vill uppnå avgör vilken typ av remortgage du väljer. De som vill dra pengar från det egna kapitalet i sin egendom kan välja en remortgage pengar tillbaka, eller equity release remortgage. En equity release remortgage ger låntagaren en viss procent av det egna kapitalet som finns kvar på fastigheten.

Remortgaging är i princip bara att få ett nytt lån för att ersätta den gamla inteckning. Avgöra vilken typ av remortgage du får är baserad på hur mycket du vill betala varje månad, hur du vill betala tillbaka pengarna och om du behöver för att få pengar tillbaka från inteckning.

Många människor har befintliga bolån med höga hastigheter. Bolåneräntorna har gått ner en hel del under de senaste åren. Av denna anledning har många människor i Storbritannien valt att remortgage deras egendom. Genom remortgaging, kan man erhålla generellt en lägre ränta och spara pengar på avbetalning.

Det finns flera olika typer av inteckningar som finns på marknaden idag. En standard rörlig ränta inteckning erbjuder en låg ränta som stannar fast under en viss period. Priset är baserat på de kurser av konkurrenskraftiga långivare. Andra rörlig ränta inteckningar inkluderar en inteckning tracker dock den kurs som bestäms av basräntan som fastställs av Bank of England. Den tracker ränta inteckning är vanligtvis något högre än basräntan.

En diskonteringsränta inteckning är också erbjuds av många långivare. En diskonteringsränta inteckning erbjuder en låg ränta som inte är knuten till Bank of Englands basränta, men bestäms också av långivare. Rörlig ränta inteckningar, såsom tracker priser, diskonteringsränta och standard rörlig ränta kvar på samma skattesats för en viss tid, varefter de kan gå antingen upp eller ner, beroende på den aktuella marknaden.

Låntagare som vill remortgage kan också få en fast ränta inteckning. Hastigheten för en fast ränta inteckning är i allmänhet högre än de som erbjuds för rörlig ränta inteckningar, men förblir densamma under hela lånets löptid.

Avgifter i samband med en remortgage inkluderar uppdrag, avgifter advokat och kostnaden för en bas hem värdering. Dessa avgifter är i allmänhet uppkommit av låntagaren, även om vissa långivare som erbjuder att betala hela eller en del av dessa avgifter.

Låntagarna måste också ta reda på om deras befintliga lån tar en återbetalning avgift. En återbetalning Avgiften är vanligtvis baserad på lånebeloppet och uppstår när en inteckning betalas ut i förtid. Återbetalningen Avgiften bör beaktas när en låntagare tänker remortgaging.

Remortgages är inte svårt att erhålla. Processen liknar erhålla sitt ursprungliga inteckningen. För att avgöra vilken av de nuvarande re inteckningar är rätt för dig, besök Finance Tracker för att upptäcka priser och villkor för remortgages.