remortgages och säkrade lån jämfört

Det finns två bra metoder för de av er som äger sin fastighet för att skaffa pengar för ett antal syften och sådana metoder är remortgages och säkrade personliga lån. Det är oftast bara de som verkligen äger något hus som har möjlighet att göra en ansökan om antingen ett remortgage eller möjligen en säkrad personliga lån eftersom båda kräver att collateralized på eget kapital på bosättning.

Normalt säkrade personliga lån är säkrade på en ägare ockuperade bostad även om vissa långivare avancera dessa hypotekslån på köp låta egenskaper som har en sittande hyresgäst. Homeowner lån och remortgages har en hel del gemensamt, men den största skillnaden mellan dem är att en remortgage är verkligen en första laddning och dokumenteras vid fastighetsregistret som sådana under en husägare eller lån är verkligen en 2: a avgift registrerad på fastighetsregistret bakom hem finansiera lånet tidigare garanterat på tillgången.

Sedan början av 07 säkrade lån har sjunkit till mindre än 20% av den nivå det hade varit vilket är svårt att förstå anledningen till detta eftersom även om räntorna definitivt har ökat, är dessa bostadslån är fortfarande tillgängliga från ca 9% vilket gör dem fortfarande ett bra sätt för fastighetsägare att låna.

Säkrade lån är regel mot säkerhet och är den totala fortfarande kvar när hypotekslån balans dras av från priset på fastigheten.

Innan lågkonjunkturen, inteckning för att värdena var ca 125% vilket gör det möjligt för en husägare att låna till så mycket som 25% utöver vad fastigheten var värderad till, har fortfarande allt detta stoppas plus maximalt närvarande för sysselsatta är 80% och 70% för egenföretagare.

Ett lån är oftast ett lån produkt som garanteras av en persons nuvarande tillgångar. De exakta krav bestäms av många kriterier t.ex. inteckning belopp, värdet på fastigheten, och även betalningsvillkoren. Om du försummar att betala tillbaka skulden i tid baserat på återbetalningstider och villkor, får banken rätt att förverka tillgångar.

En remortgage är ungefär som att få en förlängning på ditt befintliga hus lån. Till exempel kan ditt hus vara helt betalda. Men så att du kan få de pengar du behöver, du bestämmer om en remortgage. Banken ger dig ytterligare en inteckning lån och du får en betalning klumpsumma. Du kan använda hur mycket pengar du får som du vill.

När den huvudsakliga oro är en låg ränta remortgages skulle vara mycket bättre eftersom deras priser är de lägsta någonsin närvarande. Från tid till annan ändå ett lån är ett bättre alternativ, om en husägare är bunden med sina befintliga bostadslån leverantör och skulle tvingas betala en tidig uppgörelse avgift om återbetala tidigare än överenskommet.

Dessa remortgages och säkrade lån husägare är idealiska bolån ännu en husägare personliga förhållanden inflytande som är mer lämplig för honom eller henne.