remortgages det hjälper och faror

När du remortgage dig hem du, precis som namnet antyder du, få en ny inteckning som ersätter det befintliga. Detta är oftast något som sker när marknadsräntorna sjunka ner under vad du betalar. Oftast är detta något som anses av villaägare som håller fast ränta inteckningar.

det hjälper
Remortgaging kan vara till hjälp i en hel del olika sätt. Det är ett bra sätt att sänka månatliga betalningar, lägre totalkostnad av hemmet, och konsolidera skulder.

lägre månadskostnad
Ett alternativ som du har med en remortgage är att ta befintliga återstoden och förlänga lånet. Till exempel, du är 15 år in i ett 30-årigt hypotekslån och du har betalat av $ 40.000 av en $ 120.000 inteckning. Du kan förlänga lånet tillbaka ut till 30 år på de återstående $ 80.000 och, i att göra så, klippa din månatliga betalningar med en ansenlig mängd.

Sänk kostnaden för hemmet
Denna rubrik är vilseledande, du kommer inte faktiskt sänka kostnaden för ditt hem. Du kommer dock sänka mängden pengar som du betalar för det. När du remortgage du kan ta den nuvarande balansen som du bär och helt enkelt ersätta räntan för något lägre. Du kommer inte att betala mindre princip men du kan spara en hel del pengar i räntebetalningar.

konsolidera utestående skulder
Många gånger du kan ta dina hög ränta, som ett kreditkort, en bil betalning, eller ens en skola lån (även om många skolan lån tenderar att ha ganska bra ränta) och styckemalm dem in med ditt bolån. Detta kommer att innebära att du kommer att betala mer per månad på din inteckning men totalt sett kommer du att betala betydligt mindre på grund av det faktum att du inte längre separerar alla lånen. Det kan också, om den hanteras på rätt sätt, ge mindre pengar betalas ut i intresse också, men detta är en sällsynthet.

Så, ska du göra det?
Det finns några saker att tänka på innan du går remortgage. Remortgaging är en mycket stor affär som bör ta lätt på eller nonchalant.

räntorna fluktuerar
Många människor kommer att remortgage till en lägre ränta bara för att se dessa priser sjunka ytterligare. Försök att hålla ett vakande öga på vad räntorna gör och var de är på väg. Konsultera en professionell vid denna tid skulle vara till stor hjälp eftersom de kommer att ha insikt i vad som kommer att hända härnäst. Det är skönt att släppa din ränta med 1%, men det är bättre att vänta och släppa den med 2%.

re-belåningen kostar pengar
Det finns en kostnad i samband med den remortgaging av ett hus. Du kanske måste betala för saker som en ny låneansökan avgift, en avgift för att få huset bedömas på nytt, eller en avgift för att betala av dina befintliga inteckning tidigt. Se till att du undersöker alla kostnader innan du ger dig ut på denna satsning.

Du kan vara i skuld längre
När du konsolidera alla dina skulder kan det mycket väl hålla dig i skuld längre, alltså betala mer intresse än vad du annars skulle. Många lån är inte inrättas som skall betalas tillbaka på 30 år. I själva verket är de flesta inrättas på 5-10 år schema. Den tidigare nämnda konsolidering av hög ränta kommer definitivt att sänka din månatliga betalningar, men den har också potential att kosta mer i räntorna. Fundera på det, om du skulle betala $ 5000 över 3 år men nu har konsoliderat den till ett 30-årigt lån, kommer du utan tvekan betala mycket mer pengar i ränta på lånet.

de re-inteckning resultat
Jag tror att det är säkert att säga att remortgaging har bra resultat. Det är också säkert att säga att det har vissa negativa. Men inte allt? Denna typ av beslut är viktiga beslut som du måste väga själv. Kanske du behöver lägre månatliga betalningar, remortgaging kan hjälpa. Kanske vill du sänka din totala räntebetalningar, kan remortgaging hjälpa också. Men det kan också orsaka din totala intresse att öka och det kan sätta en mycket beskatta beloppet av avgifter på dig för att utföra remortgage. Du måste tänka på alla sidor av lådan innan du bestämmer dig för att öppna den. Lycka till och glad besparingar!