remortgages bör du vara remortgaging ditt hem

Att hitta rätt inteckningar och remortgages kan vara ett mycket viktigt ekonomiskt beslut i livet, eftersom det är mer ofta än inte den största utgiftsposten i människors liv! Folk kommer ofta söka stormarknader hyllorna efter fynd välja produkter till förmån för en 1p eller 2p sparande per objekt och det är inget fel med det, jag gör det hela tiden!

Våra föräldrar lär oss att vara sparsam med pengar i vår upp föra och vi ibland blir djur av vana i hela vårt liv. Genom generationer har inflationen sett priserna ökar tio gånger och vem skulle ha trott år sedan att priset på en limpa skulle röra £ 1 siffra.

inteckningar och remortgages
Detsamma kan sägas om brittiska egendom, eftersom bostadsmarknaden har exploderat och den genomsnittliga bolåneräntan har gått långt över £ 197,000 figuren. Detta är innan vi anpassa vår valuta och ränta med euron. Irland har sett en massiv explosion i fastighetspriserna i inlägget åren av anslutningen till euron, och det är nu en mycket dyr plats att köpa fastigheten.

Som jämförelse den brittiska fastighetsmarknaden är fortfarande billigt och jag fruktar att tänka vad som kommer att hända med fastighetspriserna när Storbritannien så småningom ansluter sig till euron och räntor reduceras till 3,5%. Kommer vi att se den genomsnittliga brittiska inteckning på £ 200,000 siffra? Jag tror det!

En engelsman hus är hans borg, men för den genomsnittliga homeowner med den genomsnittliga inteckning som är nu över för £ 100.000 är en extremt dyr handelsvara. Många människor inser inte att det kunde betala dem för att se över och flytta sina bolån genom remortgaging regelbundet och de enkla aritmetiska fördelarna med detta kan vara i de tusentals som följd.

Betrakta detta som en vanlig matematisk inteckning jämförelse.
En 2% besparing på en £ 100.000 inteckning fungerar på £ 2.000 per år och om man antar att denna besparing kan göras varje år genom att flytta inteckning till en annan långivare, motsvarar det en astronomisk £ 50,000 sparande över den normala inteckning löptid på 25 år . Det bara inte vettigt att lägga den sortens pengar i en långivare fickor när de redan gör miljarder £ £ £ ‘s nettovinst per år. Det är 40 pund i veckan!

De flesta av oss har alla upplevt svåra tider i något skede i våra liv och fått brev från banker talar om för oss att de kommer att debitera oss £ 27 för att studsa en check eller utebliven betalning av ett autogiro eller stående order. Nu är det dags att slå tillbaka och ta del av dessa pengar tillbaka från dem genom att utnyttja de rabatter som de har att erbjuda låntagarna. Så, om det är massiv besparing runt sådär, varför människor remortgage inte oftare?

Remortgaging ditt hem
Undersökningar av långivare har identifierat att vissa människor är bara inte medvetna, medan andra säger att de bara inte kunde bli störd. Vissa människor har sagt att bolånemarknaden är alldeles för komplicerat.

Tja, har utbudet av brittiska bolån ökat dramatiskt under de senaste åren. Även om denna ökning av inteckning typer har lagt komplexitet, har det införts också hård konkurrens, vilket i sin tur har resulterat i att det finns några mycket attraktiva inteckning produkter för kunden. Med över 10.000 inteckning produkter att välja mellan, hur ska vi se till att vi får den bästa inteckning och priser remortgage?

remortgage mäklare
Använda sig av en hela marknaden inteckning mäklare kan ge utdelning här som de har avancerade dataprogram för att begränsa antalet inteckning produkter och ordna de billigaste remortgage skattesatser. Men det är inte lika enkelt som det! Du måste vara medveten om att det finns olika typer av inteckning mäklare i Storbritannien.

* Det finns de som väljer från en panel av långivare (mindre urval)
* Det finns de som väljer från hela marknaden (hela marknaden)
* Det finns mäklare som inte tar ut en avgift (arbete för ett utverkande avgift)
* Det finns mäklare som tar ut en avgift

Alla professionella människor måste betalas på något sätt för sina tjänster och inteckning mäklare är inte annorlunda. Nyckeln till att använda den inteckning mäklare är att se till att du får den bästa inteckning på den tiden och det enda sättet att göra detta är att anställa honom och betala honom för den tjänsten. Genom att göra detta bör du se till att det inte finns något inflytande utövas av bolåneinstitutet genom att erbjuda dem en stor prokura avgift, som det kallas i branschen, eftersom bolåneräntor tenderar att vara högre från de långivare som erbjuder ett incitament till mäklare .

remortgages
Vi litar kontinuerligt hantverkare såsom snickare, elektriker, rörmokare (om du kan få dem) att fungera för oss när vi behöver dem och är glada att betala sin avgift när jobbet är klart, så varför skulle det vara annorlunda när du använder den inteckning mäklare, när man överväger remortgaging eller flytta dina lån till en annan långivare.