remortgage tips

De flesta av oss har alla upplevt svåra tider i något skede i våra liv och fått brev från banker talar om för oss att de kommer att debitera oss £ 27 för att studsa en check eller utebliven betalning av ett autogiro eller stående order. Skulle du vilja att slå tillbaka? Vill du ha några remortgage tips?

Nu är det dags att slå tillbaka och ta del av dessa pengar tillbaka från dem genom att utnyttja de rabatter som de har att erbjuda befintliga och nya låntagare. Det finns stora besparingar att vara hade genom remortgaging och desto större blir din inteckning, desto mer de potentiella besparingarna. Så, om det är massiv besparing att vara hade, varför människor remortgage inte oftare?

Undersökningar av långivare har identifierat att vissa människor är bara inte medvetna, medan andra säger att de bara inte kunde bli störd. Vissa människor har sagt att bolånemarknaden är alldeles för komplicerat. Bet du skulle vilja ha några remortgage tips?

Tja, har utbudet av brittiska bolån ökat dramatiskt under de senaste åren och även om denna ökning av inteckning typer har lagt komplexitet, har det också införts hård konkurrens, vilket i sin tur har resulterat i att det finns några mycket attraktiva remortgage produkter för kunden . Med över 10.000 inteckning produkter att välja mellan, hur ska vi se till att vi får de bästa remortgages och billigaste priserna remortgage?

Använda sig av en hela marknaden Storbritannien inteckning mäklare kan ge utdelning här som de har avancerade dataprogram för att begränsa antalet inteckning produkter och ordna de billigaste och bästa remortgages.

Betrakta detta som en vanlig matematisk jämförelse. En 2% besparing på en £ 100.000 inteckning fungerar på £ 2.000 per år och om man antar att denna besparing kan göras varje år genom att flytta inteckning till en annan långivare, motsvarar det en astronomisk £ 50,000 sparande över den normala inteckning löptid på 25 år . Det motsvarar £ 40 per vecka, varje vecka. Det bara inte vettigt att lägga den sortens pengar i en långivare fickor när de redan gör miljarder £ £ £ ‘s nettovinst per år.

Om du har problem med att betala din nuvarande inteckning, lån eller kreditkort eller du tror att du inte får den bästa inteckning affär du möjligen kan, så kanske det är dags att tänka på att hitta de bästa remortgages. Men många människor är osäkra om de relativa fördelarna och problemen med en remortgage. Här är några användbara remortgage tips som hjälper dig att avgöra om remortgaging är rätt för dig:

Vad är en remortgage?
En remortgage är när du byter din befintliga hypotekslån med en ny från antingen samma långivaren eller en ny långivare. Detta görs vanligtvis för att minska månatliga betalningar eller att frigöra kapital. Remortgaging utförs vanligen genom en remortgage mäklare för att hitta de bästa priserna.

Remortgaging för lägre utbetalningar
En av de vanligaste orsakerna till re-inteckning är att få lägre månatliga betalningar än vad du gör nu. Om du kämpar för att betala dina månatliga betalningar, måste du leta efter en bättre affär, så snart du kan. Om du hittar något, så fråga din nuvarande inteckning långivare om de kan matcha detta, om de skulle föredra att hålla dig som kund i en lägre takt än förlora dig helt och hållet. Om de inte kan matcha hastigheten, så ska du titta på remortgaging.

Remortgaging att frigöra kapital
En annan anledning till varför människor remortgage är att få tag på lite extra pengar genom att frigöra kapital som de kan ha byggt upp i sin egendom. Detta innebär att du lånar mer än din nuvarande inteckning för att frigöra pengar du redan har betalat in i fastigheten och denna extra pengar kan användas för skuldkonsolidering eller förbättringar hemma. Detta är särskilt användbart om din fastighet har gått upp i pris eller om du har betalat ut en stor del av din inteckning. Det är som att få ett lån, men priserna är låga som de är en del av remortgage.

vissa fallgropar remortgages
En sak som du bör titta på innan remortgaging är om det är riktigt rätt för dig. Det kanske ett antal berörda kostnader, t.ex. advokatarvoden och straffavgifter vid byte av bolån. Dessa avgifter kan lägga upp och kanske mer än du har råd. Dessutom, om du lånar mer pengar eller om du får lägre månatliga betalningar, kan det betyda att du kommer att betala tillbaka pengarna under en längre tid.

Även en remortgage kan tyckas hjälp nu, kan du få betala mer långsiktig och om du fortfarande betala tillbaka pengarna när du pensionär kan du bli kvar oförmögen att göra betalningar utan pensionsavsättningar.

Remortgaging kan hjälpa dig om du kämpar med betalningar eller du behöver frigöra lite pengar. Dock bör du noga tänka huruvida remortgaging kommer att vara till nytta för dig på lång sikt, men om du har ett problem remortgage det kan vara den idealiska situationen. 100% negativa kredit remortgages, egenföretagare och själv-certifiering remortgages är alla tillgängliga på den brittiska bolånemarknaden.

några fler remortgage tips
1) Om inteckning är liten, titta på de avgifter som tas ut av långivaren, eftersom de kommer att påverka på lånet.
2) Om inteckning är stor, kommer det att vara räntekänsliga, inte avgift känslig.
3) Använd en helhet av marknaden inteckning mäklare.
4) Granska inteckning före utgången av varje affär.
5) På en återbetalning inteckning, har en månadskostnad vila intresse.