remortgage med dålig kredit

De flesta människor i Storbritannien har registrerats för att ha en dålig kredit historia. Detta skulle kunna vara ett resultat av:
• Business kollaps
• Förlust av jobb
• Förändringar i dina omständigheter som ankomsten av en ny bebis
• Standard på månatliga avbetalningar
• konkurs

Det är svårt att remortgage ditt hus om du har negativt eget kapital inte om du inte har pengar att erbjuda långivaren att flytta dig ur detta tillstånd. Möta din skuld situation och inte får märkas som sub prime eller risk står i din väg.
Subprimelån
Sub-prime långivare använder gamla utlåning principer för låntagarnas betalningsförmåga och inte marknadsräntorna. De kredit problem i den brittiska marknaden gör det svårt för en med en dålig kredit historia för att komma någon form av inteckning plan.

De dåliga krediter remortgage planer är tillgängliga för alla som har märkts i konkurs eller har fallerat på sina återbetalningar. De sub-prime remortgages är också tillgängliga för dem som har länet domar.
Långivarna i sådant slag har minskat sedan 2008 i Storbritannien och de som finns där är att erbjuda mycket höga räntor och du kommer att behöva mer pengar för att säkra denna remortgage erbjudanden. Att remortgage för en dålig kredit skuld är fortfarande möjligt trots den lilla marknaden. Allt du behöver är att prata med din långivare att veta vad som finns med konkurrenskraftiga priser på marknaden. Även du kan använda tjänsten från en mäklare för att hjälpa leta efter erbjudanden som finns tillgängliga för dig på marknaden. De kommer att baseras på din nuvarande ekonomiska situation och information om dina alternativ.

Flytta från dåliga krediter till mainstream bolånemarknaden kan inte vara så lätt ens för att komma åt lägre priser. Att vara med en sub-prime långivare i över tre år kan bidra till att förbättra din dåliga krediter situation så länge du håller dig med dina betalningar och inte standard.

Kreditbetyg
Om din remortgage avslås måste du besöka Experian Storbritannien, Checkmyfile, MY Equifax veta din kreditvärdighet. Kontrollera din kredit information på regelbunden basis är ett sätt att minska risken för identitetsstöld.
Du måste också ha en lista över er månatliga kostnader och intäkter. Detta kommer att hjälpa de potentiella långivare har mer förtroende för att ge dig som remortgage deal som du har bevisat att det finns pengar att göra de betalningar varje månad.

Gör alltid ditt fall av dåliga krediter innan du ens tänker på refinansiering ditt lån. Ge särskilda skäl för din dåliga krediter och har minst uttalanden av två månader för att visa att du är nu kredit värdig att ansöka om att remortgage.

Som tidigare angivits en inteckning mäklare hjälper dig att identifiera andra långivare du har inte kontaktat och är villiga att erbjuda dig en remortgage planen trots du dålig kredit rekord. De mäklare betalas vanligtvis av långivare så det kan finnas någon extra kostnad för dig.

Oavsett dålig kredit post du har du är tvungen att hitta en villig att ta dig upp och på nolltid trots de högre du kommer att betala, kommer du att komma tillbaka till de vanliga inteckning planer.