remortgage att spara dina surt förvärvade pengar

Du hade intecknat ditt hem och nu behöver du pengar. Vad ska du göra nu? Ta ett annat lån eller låna pengar från din kompis och öka din kredit börda. Jag har ett bättre alternativ för dig, kan du gå till “Remortgaging”.

Remortgaging innebär att ersätta din befintliga inteckning för en ny inteckning med en annan långivare. Du slår på från en långivare till en annan bara för att den nya långivaren erbjuder dig en bättre affär att höja lite pengar eller att betala en lägre ränta.

Remortgaging kan användas för följande ändamål –

Ø Debt Consolidation – Remortgage erbjuder dig en möjlighet att konsolidera dina befintliga skulder till en så att du kommer att vara ansvarig för att endast en borgenär som kommer att bli den nya långivaren.

Ø Home Improvement – Du kan släppa ditt hem kapital genom remortgaging. Det är vettigt att remortgage eftersom räntorna som erbjuds av den nya långivaren är mycket låg jämfört med många oprioriterade personliga lån och krediter på kort.

Ø Spara pengar – remortgaging kan hjälpa dig att spara det extra pengar du betalar till föregående långivaren i form av högre ränta.

Genom remortgaging du kan låna från £ 25.000 upp till £ 500.000, beroende på värdet på din fastighet.
Remortgaging hjälper dig att få en större lån till lägre räntor som hjälper dig att rensa upp skulder och spara upp intressen. Remortgaging ger en möjlighet att övergå från det nuvarande stela inteckning plan till en flexibel och bättre plan.
Om du planerar att remortgage, är det första steget att veta vad som är dina befintliga inteckning återbetalningstid. Eventuella förtidsinlösen avgifter som du kan möta kanske gör det inte värt remortgaging just nu. Så, måste du veta vilken typ av inteckning du redan har. Du måste kunna svara på dessa frågor:
o Är du i ett specialpris affär – i så fall hur länge?
o Om du inte längre betala en särskild avgift, är du i ett överhäng period?
o Vad vite, om någon, kommer att krävas för att flytta din inteckning?
Efter att ha analyserat din nuvarande inteckning status, kan du fortsätta vidare med ditt beslut att remortgage eller inte. Om du vill remortgage då du kan vara intresserad av en rak Remortgage för bättre ränta eller remortgage att anskaffa kapital.
Nästa steg är att söka efter remortgage erbjudanden som finns tillgängliga på marknaden. För att få bästa du behöver göra några ansträngningar. Shoppa runt, tillvägagångssätt bankerna du har arbetat på nuvarande eller tidigare och samla citat som erbjuds av dem. Du kan också söka efter online långivare, någon gång de ger dig bättre erbjudanden. Så ta din tid och shoppa runt, dessa ansträngningar kommer definitivt att betala dig i framtiden spara dina surt förvärvade pengar.
Sista steget innebär att man söker lånet, jämföra de olika citat och leta efter en som passar din ficka och uppfyller dina förväntningar på bästa möjliga sätt.
En remortgage för en bättre ränta kan vara ett lätt beslut, men som i alla inteckning, bör du se till att du är medveten om alla kostnader såsom set-up kostnader, årliga avgifter räntor och eventuella ändringar och avgifter inlösen på din gammal inteckning och din nya man.
Många långivare ger dålig kredit remortgage för människor som har osäkra fordringar historia, förfallna skulder eller CCJs.
Remortgaging är övergången från en existerande långivare till en ny långivare som erbjuder bättre avtal på lägre ränta. Remortgage blir ett gångbart alternativ när marknadssituationen är gynnsam och räntorna börjar minska. Du måste shoppa för att hitta den bästa som passar din ficka.