remortgage att minska din skuld

Dess tio oclock på natten. Barnen är i sängen och du är redo att slappna av. Tills … Telefonen ringer. Du suckar. Dess borgenärerna igen, just youre säker på det. Så du låta maskinen att svara för dig. Mrs Jones, vi måste prata om de räkningar du är skyldig … Kommer det aldrig slut?

Denna typ av scenario inträffar regelbundet runt om i världen på en nattlig basis. Även om vår ekonomi är generellt hausse, är personlig skuld på en all-time high tack vare maxade kreditkort.

Således, om du är ute efter ett sätt att befästa dina många räkningar, varför inte överväga remortgage som ett alternativ?

Remortgage är processen att byta din nuvarande inteckning till en ny långivare som kan erbjuda dig en lägre ränta. Thats bra, kan man säga, men hur hjälper det med mina befintliga skulder?

I grund och botten, kan din nya finansinstitut ger dig också möjlighet att låna tillräckligt med pengar för att betala dina fordringsägare. Alternativt kan din långivare har ett program som hjälper dig att konsolidera alla dina räkningar.

Kommer du fortfarande att betala av allt du är skyldig? Absolut. Men, brukar du behöva betala ut så mycket varje månad, och det innebär att kompetenskraven har mer att spara eller att sätta mot principen om din remortgage.

Till exempel, om alla dina räkningar, inklusive din inteckning, lägga till upp till ca 1000 varje månad och du tar bara in 900, du är bunden att få längre och längre efter med utbetalningarna. I slutändan kan detta sluta med katastrofala följder, inklusive återtagande av ditt hem eller behovet av att ansöka om konkurs.

Men, om du remortgage din fastighet med en av de många långivare som kan erbjuda dig betydligt sänkta räntor om du samla alla dina nuvarande skulder, kanske du behöver bara betala ut 800 euro per månad. Detta innebär att du har en extra 100 för att spara eller sätta mot principen beloppet för din remortgage.

Med denna typ av en set-up, kan du få och hålla sig borta från skuld, stoppa de ändlösa telefonsamtal från arga fordringsägare eller myndigheter insamling, och så småningom bygga upp din kredit historia.

Bäst av allt, är processen att få ett remortgage relativt enkel och kan även vara lättare än när du fick din första inteckning. Även om det skulle ta ett par veckor för att lösa alla de ekonomiska villkoren är itll vanligtvis ganska enkel och pappersarbete relativt lätt att förstå.

Du kan också välja en remortgage långivare brinner inte i din ort eller ditt land, tack vare kraften i internet. När forska någon att bedriva din remortgage transaktion, kolla in flera institutioner räntor och konsolidering erbjudanden paket. Se till att du förstår alla villkor innan du skriver, men att vara fördomsfria. Om du får de bästa priserna från ett legitimt remortgage långivare som inte finns i din region men har en enastående meritlista, inte vara rädd för att driva en relation.

Kom ihåg att en remortgage bara kan vara din biljett till att se till att telefonen ringer bara med samtal från vänner och familj.