regler för när ett perspektiv köparen är i din bostad med fastighetsmäklare i Forest Hill.

Du har ett perspektiv köpare på vägen, kommer du att vara en att visa dem runt. Ryktet om att baka bröd eller göra nymalet kaffe, är så förlegat nu en köpare kommer att se rakt igenom det. Visst lukten av hundar eller matlagning rekommenderas inte. Kanske lukten av luftfräschare eller några färska ljus tändas är en bra idé.

Din tittaren anländer, vara vänlig och välkomnande men hålla saker på professionell basis. När över vänliga, kommer du se desperat och betraktaren får misstänksam till dina motiv.

Det rekommenderas starkt att du börjar med det bästa rummet på nedervåningen. När du öppnar dörren låta köparen i första. Dess artiga och rummet ser större med just dem i det. När du introducerar rummen, rikta inte självklara ut som, “Det här är badrummet”. Im säker på att köparen kommer att kunna känna igen dem för sig själva.

Om din köpare vill ställa frågor, med alla medel låt dem. När du svarar, se till att du är ärlig och tydlig på svaret.

Om ditt hus har alla funktioner som är speciella eller har några fördelar, se till att du peka ut dem med ut att berätta en lång historia. Behåll de viktigaste punkterna du gör kort och koncist.

Det ska bli kul att plocka signaler från din köpare som, öppet kroppsspråk. En genomsnittlig visning tar cirka tio minuter. Ju längre din köpare hänger runt och fler frågor de ställer, desto mer positiva utfallet kan vara. Prova och titta på det ansiktsuttryck, desto mer entusiasm de har över det ansikte bättre. Om de börjar fråga hur snabbt du kan flytta ut eller om priset är förhandlingsbart så är det återigen en stor skylt. Om köparen inte börja tala om pengar, och sedan peka dem till riktningen på din fastighetsmäklare i Forest Hill.

När mäklaren i Forest Hill kallar dig med ett erbjudande, innebär att du har intresse. Bli inte förvånad om erbjudandet är lägre än din fråga pris. Vid vissa tillfällen köparen kommer att erbjuda hela frågar beloppet om de vill säkra huset för dem.