regeringens hjälp för utmätningar

Dessa hade tider för USA som under det senaste året har det förekommit tusentals bostäder att säljas som avskärmning fastigheter. De villaägare som befinner sig i skulder som körs i tusentals dollar och därmed finns det inget alternativ för dem utan att sälja sina hem för att betala tillbaka skulder. Regeringen har vidtagit några seriösa åtgärder under den senaste tiden för att få lite andrum till situationen. Målet för regeringen är att låta ägarna hålla sina hem och komma ut med en alternativ lösning för att betala av sina skulder.

Federal Housing Administration har kommit ut med en ny avskärmning förebyggande initiativ, som utgörs av en inteckning försäkringsprogram för att hjälpa de låntagare som har en bra kredit historia, men har fortfarande inte kunnat betala av räntan på sina skulder. FHA hjälper dessa låntagare att refinansiera sina befintliga bolån. Programmet tros hjälpa omkring 240.000 miljoner familjer i USA.

FHA har också utsett 2300 godkända rådgivare för att hjälpa människor över hela USA. Även Institutionen för bostäder och stadsutveckling har sanktionerat mer än $ 44 miljoner i form av bidrag till mer än 400 stater. Så vi ser att regeringen gör ganska sitt för att få ett slut på denna kris som har spridit sig över världen. Regeringen betonar också att folk borde vara mer medvetna om villkoren för eventuella fastighetsköp eller försäljning. De bör vara väl förtrogna med alla de lagar som gäller fastigheter i sina respektive stater.

De statliga myndigheterna har börjat ta några seriösa åtgärder för att ta kontroll över situationen. Det finns utbildningscentra kommer upp att ge föreläsningar och rådgivning på avskärmning förebyggande. Det finns refinansiera bistånd i form av program som HOPPAS NU. Detta är en privat sektor organisation som har bundit upp med hundratals investerare, rådgivare bostäder och branschorganisationer vars syfte är att utöka remortgage verksamheten och hjälpa ägarna till fastigheten för att få full kännedom om sina låneavtal innan de ansöker om samma.

Regeringen har bedömer situationen och tar nu några strikta åtgärder för att sätta allt under kontroll. Men allt kan inte ändras på en dag. Det kommer att ta år att bli av med den nuvarande finansiella krisen, men vi måste börja någonstans för att sätta stopp för det.