regeringen att göra miljarder från bolånekrisen

Den bolånekrisen har haft en negativ inverkan på alla, inte bara villaägare. Förtroendevalda arbetar hårt för att passera lagstiftning som syftar till att förhindra framtida bank misslyckanden. Tyvärr har historien visat att när lagstiftarna överreglera banker som det stramar tyglarna på utlåningen. Detta görs genom att höja ribban för vad som krävs för att kvalificera sig för en inteckning eller avbetalning lån. Förutsägbart, det är medelklassen som kommer att känna av smärtan mer än någon annan. Specifikt är det medelklassen, egenföretagare småföretagare som skadas värst.

De flesta människor är medvetna om att du kan minska din skatt genom avdrag kostnader och kvalificerade bidrag till välgörenhet. Vad de flesta människor inte inser är att småföretagare lever och dör av dessa avdrag. Skattesatserna har stigit på egenföretagare mer än något annat segment i vårt samhälle. För att motverka dessa skattehöjningar, skapade lagstiftarna mer “kryphål” skriva av s och avdrag för småföretagare att använda.

Av denna anledning, småföretagare beroende av kreativa CPA är att maximera sina avdrag för att visa mindre inkomster och betala mindre taxes.There är nästan 23 miljoner småföretag i USA och över 35 miljoner ensam-ägare och nästan varenda en av dem anställer kunniga CPA är att hålla dem i svart. Den Nackdelen är att genom att göra detta mest Egenföretagare låntagare inte kan bevisa tillräckligt med intäkter på papper när de ansöker om ett lån eller en inteckning.

Traditionella hypotekslån praxis yester år krävs att låntagarens bevisa tillräcklig inkomst när du tar ett lån. Under åren har skatterna stigit för småföretagare på svindlande priser, långt över vad de har för W2 anställda. Samtidigt för egenföretagare låntagarens “bevisbara” inkomster har minskat proportionellt. Enligt traditionella bankregler flesta egenföretagare inte skulle kunna kvalificera sig för lån till företag eller inteckningar. Detta skulle i slutändan tvinga småföretagare i konkurs och lamslå vår Skade ekonomi.

Denna nya affärer paradigm tvingade bokstavligen banksektorn för att skapa utlåning produkter som sörjt för småföretagare som inte kunde bevisa alla sina inkomster. Dessa produkter kallades “påstådd” intäkter lån och inte krävde låntagare som hade god kredit att bevisa sin inkomst. Dessa produkter krävs ursprungligen god kredit och tillräckliga tillgångar för att kvalificera sig för dem. Ansvarsfulla riktlinjer och sunt förnuft emissionsgarantier höll fallissemang på dessa produkter i enlighet med konventionella bolån. Tyvärr, eftersom konkurrensen inom detta segment av låntagare styva mellan långivare stringensen att kvalificera sig för dessa inteckningar mjuknat, alltså bolånekrisen.

Det är just denna typ av lån som våra lagstiftare försöker göra sig av med genom lagstiftning. Den nya inteckning proposition som studsade runt har särskilda rättsmedel för oansvarig utlåning. Mening, om ett banklån du pengar och det kan bevisas i domstol (advokater som denna lag förresten) att banken var oansvarigt att göra så att de skulle kunna straffas. Definitionen av “oansvarig” är gjorde låntagaren har förmåga att återbetala lånet, innebörden gjorde de visar tillräckligt med intäkter. Detta lagförslag kommer att döda redovisade intäkter lån, period.

Så var lämnar det de ansvariga egenföretagare låntagare som behövde dessa lån för att leva och driva sina företag? Detta lämnar dem med högre skatter. Om detta lagförslag pass egenföretagare låntagare kommer att tvingas kräva mer intäkter varje år på sina skattedeklarationer för att kvalificera sig för billån, bolån och även lån till företag. Detta kommer att förneka någon av kryphål och avdrag som de utlovades i stället för högre skatter.

Detta innebär att regeringen kommer att håva in miljarder i extra intäkter som ett resultat av detta lagförslag. Till exempel, låt oss anta att en småföretagare hävdade $ 40.000 i intäkter förra året efter avdrag och kostnader affärer. Om hon var i en 40% skatteklass hon skulle betala ungefär $ 16.000 i skatt. Enligt de nya bank-riktlinjerna att samma företagare kan ha att kräva $ 80.000 För att kvalificera sig för bostadslån, billån och lån affärer. Förutsatt att hon är i samma skatteklass, skulle hon nu betala $ 32.000 i skatt.

Multiplicera $ 32.000 med 23 miljoner företagare och det är en enorm lön-dag för Uncle Sam. Du kan räkna med att de senatorer driver denna räkning genom kongressen är väl medvetna om detta vänsterhänta skatt höjning. Du kommer aldrig att höra dem tala om det heller, jag undrar varför?. Du kommer att höra om de stygga långivare som sätter goda hälsosamma röda växelvarma amerikaner på gatan genom aggressiv utlåning praxis. Du kommer aldrig att höra om de 20 miljoner företagare som betalat sina lån i tid och faktiskt behöver dessa lån för att stanna kvar i verksamheten.