regering bailout & den andra stora depressionen

hur du skyddar dig
Låt oss inse det, vi går nu in i Förenta Staterna av Amerika andra stora depressionen. Det kommer att få förödande konsekvenser för det amerikanska folket, företag och vad som är kvar av vår växande ekonomi.

Detta är inte ett litet problem som kan begränsa dina shoppingrundor eller din Starbucks kaffe missbruk. Det är en stor ekonomisk härdsmälta som kommer att påverka alla och för dem som är oförberedda mitt befinner dig arbetslösa, konkurs, hemlös, etc.

Vad behöver vi göra för att skydda oss i en kris som denna?

Följ dessa enkla steg för att lugna din överlevnad i denna dåliga ekonomi.

Ett. Du måste hitta ett sätt att göra en sekundär inkomst eller en heltid inkomst som är global, inte bara lokalt, och har liten eller ingen overhead. Att ha ett hem-baserade företag kommer att skapa en inkomst som är separat från din lokala ekonomin med fördelarna med den globala marknaden till hands.

2. Du måste titta noga på vilken bank du väljer att lägga dina pengar på, hitta en bank som har world wide platser eller som är mindre med sunda finansiella rapporter. I detta ögonblick FDIC har uttömt sina täckning förmågor och kanske inte har medel att ersätta ditt sparande om det var förlorat.

Tre. Om du är redo att köpa ett nytt hem, se till att du kan upprätthålla inteckning i upp till 6 månader med en lönecheck. Många människor har redan bombat detta förslag och deras handlingar har skapat bostadsbristen.

4. Om du är en företagare eller egenföretagare, se till att du får betalt i tid. Om betalningen är försenad, bör du genomföra en mer aggressiv insamlingssystem. Det sista du vill göra är att låta någon få en månad eller mer bakom, för att få reda på att de bara gick sönder.

Fem. Om du köper tjänster på en regelbunden basis från ett företag eller en person, se till att de levererar de tjänster eller produkter med samma kvalitet. Om någon del av deras tjänst har förändrats kan det vara ett tecken på dem går sönder, och du vill inte vara den person som betalat för något och inte fick det.

6. Om du hyr en lägenhet eller hem, skulle det vara en utmärkt idé om du såg för lutar eller tecken på att hyresvärden inte betalar inteckning. I återtagande, kommer du att tas bort från hemmet när fastigheten tas tillbaka av banken. Detta kan lämna dig och din familj utan ett hem kostar dig flera tusen dollar, samtidigt betala pengar till en hyresvärd för månader som han var bara kasserar tills banken återtas byggnaden.

7. Om du är anställd, akta dig för att förlora ditt jobb. Om du ser försäljningsminskning det finns en god chans att många människor kommer att släppa med någon chans att återvända. Om du känner att du är oersättliga och som på något sätt verksamheten inte kan köra ordentligt med ut dig, tänk om. När ett företag är att förlora pengar och behöver hitta en plats för att minska kostnaderna för att fortsätta göra affärer, är det de anställda som skärs först.

Det är bäst att vara förberedd och lära dig hur du skyddar dig under tider av ekonomisk problem. De vidta åtgärder och är beredda med rättvis bäst i längden.

av jason allen miller