refinansiering med dålig kredit – bör du refinansiera

Du har en inteckning, och vill att refinansiera lånet. Men du vet att din kredit är inte så bra, kanske dåligt. Det finns långivare på den finansiella marknaden som kommer att göra lån till människor med mindre än perfekt kredit. Som en långivare risk går upp så ökar räntan, så om du har dålig kredit du kan förvänta dig en hög ränta. Om du kan släppa din ränta med minst 2% spara pengar är fortfarande möjligt.

Det finns flera frågor som du bör ställa dig när du funderar på refinansiering din inteckning. Först av allt du behöver veta din kredit statistik. Har få krediter varit ett problem för dig i det förflutna, så du kommer att vilja ta kontroll över din ekonomi. Anmäl dig för en kredit övervakning tjänst för att söka efter sätt att förbättra din kredit. Försök att bringa balans i några av de roterande konton ned innan du refinansiera din inteckning. Detta kommer att göra långivare må bättre om låna pengar till någon med mindre än perfekt kredit. När du refinansiera ditt hem inteckning du vill förbättra situationen, i stället för att skada det.

Du kommer att vilja beräkna alla kostnader innan man fattar beslutet att refinansiera. När refinansiering du behöver kunna för att sänka din ränta och det är alltid bra att få ett kortare lån liv. Ibland människor är bara intresserade av att sänka sina månatliga betalningar. Men du kommer att behöva stanna kvar i ditt hem tillräckligt länge för att dra nytta av refinansiering. Det skulle inte finnas någon anledning att refinansiera om du planerar att flytta inom några år. Ta dig tid att räkna ut hur lång tid det tar att täcka kostnaderna för refinansiering ditt hem. Lån kan erbjuda en lägre ränta, men har alltför avslutande kostnader och avgifter. Du bör ta reda på alla kostnader, inklusive eventuella tillkommande inkomstskatt du kan debiteras.

2% inteckning regeln

De två procent regeln hänvisar till ditt hem inteckning ränta, kan du släppa din nya ränta 2% lägre än nuvarande takt. Långivare rekommenderar att du refinansiera din inteckning om du kan släppa räntan två procent mindre än din nuvarande takt. Detta är bara en allmän regel och bör inte vara den enda avgörande faktorn när man försöker att besluta om att refinansiera eller inte att refinansiera. Planerar du att bo i ditt hem för över fem år, eller planerar du att flytta. Detta kan vara viktiga faktorer när man beslutar att refinansiera.

Den genomsnittliga kostnaden för refinansiering är minst 3% av ditt hem hypotekslån. Tre procent av inteckning är mycket pengar att spendera, så du vill kunna återvinna dessa kostnader när refinansiering din inteckning. Om du gör betalningar på ditt hem och planerar att köpa en större bostad inom en snar framtid, då en nedgång i räntorna kan vara den perfekta tiden att köpa ett större hem. Detta kan vara en bra tid att refinansiera, i ett större hem. Det finns alltid många beslut att fatta när de köper eller refinansiering en befintlig inteckning. För att ta reda mer på bolån besöka denna webbplats “youhave2.com” för alla de svar du behöver.