refinansiering med bostadslån eget kapital

Om du har bott i ditt hem för en rimlig tid, kanske du funderar refinansiering.

Refinansiering kan göras på ett par olika sätt. En av de mest populära på senare tid har varit hem kapital lån.

Ett hem kapital lån är ett lån för att betala av dina befintliga lån till en lägre ränta.

Dessutom, när refinansiering med ett hem kapital lån, har du möjlighet att likvidera en del av det kapital du har etablerat i ditt hem genom månatliga amorteringar och uppskattning.

Låt oss anta att du är skyldig $ 125,000.00 på inteckning till ditt hem, men ditt hem är värt $ 200,000.00. Detta innebär att du har $ 75,000.00 värde av eget kapital som du kan avveckla.

Realistiskt, kan du få ett hem kapital lån för $ 150,000.00, betala av dina befintliga lån, och har $ 25,000.00 kvar för hem förbättring, en ny bil, college undervisning, etc.

Hem kapital lån kommer också i form av en kredit, mer känd som ett hem kapital kredit.

Skillnaden mellan ett hem kapital lån och linjen är att linjen kommer med en rörlig ränta, vilket innebär att den kommer att justeras med prime-räntan, så var försiktig när du bestämmer dig.

Den hem kapital kredit kan också ses utnyttjas när det har delvis betalats ut, eller betalas ut i sin helhet, vilket gör för mycket bekvämlighet.

Innan beslut fattas om hur man vill gå om att göra din refinansiering, se till att utbilda dig själv så mycket som möjligt om inteckning industrin.

Också, shoppa runt för bästa pris och program som passar dina behov och budget. Inteckning industrin är en konkurrensutsatt, så låt dem slåss för din verksamhet. Lycka till.