refinansiering hem inteckning tips om refinansiering ditt hem inteckning

Ett. Ansök om lånelöfte till många olika långivare för att se till att du får den lägsta möjliga. När du gör detta, se till att den initiala förhandsgodkännande ansökan, är långivaren inte dra din kredit historia. Du kommer att vilja boka ditt kredit dra för långivaren att du är mest benägna att arbeta med. Du kan bestämma att när du har gått igenom den preliminära pre-godkännandeprocessen med ett fåtal långivare. Varje gång din kredit dras, den är dockad din kredit värdering bara lite. Om du har för många förfrågningar, kan det hålla dig från refinansiering din hypotekslån med den lägsta möjliga. När du pre-ansöka om bostadslån på nätet, kommer de flesta långivare eller inteckning serviceföretag inledningsvis inte dra din kredit. Kontrollera information om detta på deras hemsida. De brukar ange huruvida de kommer att dra din kredit. Dessutom, om på vilket program du inte ger dem ditt personnummer, kan de dra inte din kredit. Om, på ansökan, de ber dig att beskriva din kredit, är de antagligen inte dra din kredit.

2. Kontrollera att din ursprungliga inteckning inte har en förskottsbetalning straff eller tidig payoff påföljd av något slag. Ibland människor kommer att få in sina hypotekslån med inteckning som har en förskottsbetalning straff och de kommer inte ens vet om det. Pre-betalning straff varierar vanligtvis från 6 månader till 3 år med en påföljd för en tidig payoff. Straffet är vanligtvis ungefär den mängd 6 månader till ett värde av ditt bolån ränta, men detta varierar. Du måste kunna ha några betydande betalningar och sparande ränta på refinansiera lån för att motivera refinansiering ett hypotekslån med en förskottsbetalning straff.

Tre. Vid utvärderingen av olika långivare erbjuder, i hypotekslån förhandsgodkännande process, ägna största uppmärksamhet till de räntor som de erbjuder och de kostnader stängning. Dessa är de två största faktorerna som kommer att hjälpa dig att räkna ut vilken långivaren är rätt för dig. Om en av dessa två faktorer är för hög, kan det kompensera fördelen av refinansiering för dig.

4. Få din ränta och kostnader stängning skriftligen så snart du bestämmer dig för en långivare att arbeta med. Få din långivare att ge dig ett åtagande i förväg för alla kostnader som kommer att delta med ditt lån. Ta reda på om refinansiera lån du får har en förskottsbetalning straff också. Ibland långivare kommer att lämna ut viktig information som denna, om de tror att det kan skrämma bort dig från refinansiering med dem.
För mer information: