refinansiering för alla dina flera bostadslån

Oavsett om det är ditt första av topplån, kräver refinansiering många trodde. Fast det varierar med mängden eget kapital, kan en kombination av två inteckningar bära en högre ränta. Dessutom kan du behöva bära PMI med din refinansieras inteckning.

kommer du att vinna på refinansiering?

Om du har två inteckningar refinansiering rullar lånen till en enda faktura, vilket vanligtvis minskar din månatliga betalning. Om förutsättningarna är de rätta, kan du också få lägre räntor.

Ju mer kapital du har i ditt hem, ju mer du vinner på refinansiering dem tillsammans. Med mer kapital, är du berättigad till lägre räntor. Intresse besparingar samt månatliga betalningar bör räkna in dina beräkningar.

Om du har under 25% eget kapital, får du högre. Villaägare med under 20% eget kapital måste betala för privata försäkringar för hypotekslån. Men även med dessa extra kostnader, kan refinansiering fortfarande vara ett ekonomiskt val.

har du forskat på nätet?

Om du vill veta om refinansiering är ett smart drag för dig, börja forska långivare. Internet gör det snabbt och enkelt att få offerter. Efter jämföra olika erbjudanden, kan du göra matten. Online inteckning räknare hjälper dig att utforma månatliga betalningar och räntor.

Det bästa sättet att utvärdera kostnaderna är att lägga upp räntebetalningarna för båda dina bolån och sedan jämföra den siffran med räntebetalningen på varje blivande inteckning.

Kom ihåg att refinansiering ingår kostnader också. Du kommer att ha avgifter som att betala med refinansiering, som du gjorde med din första inteckning. Se till att beakta dessa kostnader i dina beräkningar för att se om du fortfarande spara.

Vad är din motivation för Double Refinance?

Refinansiering båda bolån till en betalning verkligen förenklar saker, men det är inte ditt enda alternativ. Du kan även refinansiera en inteckningar ensam, eller både separat. Den huvudsakliga inteckning kvalificerar oftast för låga priser.

Det är troligt att din topplån kvalificerar sig för högre räntor, men de kan låsas i. Ett annat alternativ är att byta från en kredit till en riktig inteckning. Bara noggrant kolla in alla paket innan de gör affärer med någon utlåning.