refinansiering ett hem inteckning kan vara ett bra sätt att justera dina resurser

Refinansiering fastigheter är ett stort företag. Du kanske har hört termen “överensstämmande” och undrade vad ett lån skulle uppfylla? Svaret är att lån som har vissa egenskaper och är av en viss typ av vara som bekräftar och kan säljas i aktiemarknaden och obligationsmarknaden. Som en typisk inteckning innehavare, är detta köp och handel nästan osynliga för dig och med undantag för möjligen ett brev som säger ditt lån såldes, stannar allt om lånet densamma.

Refinansiering ett billån är mycket lättare än att ansöka om en helt ny. Det finns två stora typ av refinansiering alternativ. De där du helt enkelt refinansiering att få en lägre ränta och nya lån där du funderar på att ta ut några av dina egna kapitalet i kontanter.

Det första alternativet, som att sänka din ränta kan först verka som en bra affär. Kom dock ihåg att under de första åren av ett lån, den stora majoriteten av betalningarna alla går till ränta. Genom att göra en raffi, kan du sänka din betalning och få en lägre ränta, men du också börja om på den 30 år inteckning. Så du betalar lite mindre pengar per månad men betalar den för en längre tid. Var noga med att kontrollera och se om även med lägre ränta vilken väg faktiskt kostar dig mer på lång sikt.

En annan sak att tänka på är kostnaden för lånet. Om du inte är en långsiktig typ eller husägare och planerar att flytta inom de närmaste 3-5 åren, gör refinansiering ett hem inteckning vettigt när alla kostnader och avgifter beaktas?

Att ta ut kapital från ditt hem är en annan populär anledning att överväga refinansiering ett hem inteckning. I detta scenario, är en husägare inte så oroad att sänka sina månatliga betalningar men vill kontant för en rad olika skäl. Återigen dock, kan en ny inteckning inte vara den bästa lösningen. Betrakta en 2: a inteckning. Sekunder är normalt i 15 år och de har fördelen av att bevara din stora räntan på din primära inteckning. Det finns flera typer av lån som är i huvudsak en andra inteckning i ditt hem.

Någon tanke på ett hem inteckning refinansiera bör titta på alla alternativ innan man bestämmer sig. Känna till och förstå din situation och om du planerar att vara i hemmet lång sikt. (> 5 år). Kolla in de tillgängliga alternativen och göra det rätta beslutet för din situation. Refinansiering ett billån kan göra mycket vettigt omständigheterna är de rätta.