refinansiering ett hem hypotekslån

Det finns människor i denna värld som njuter boräntor (lägre priser för att vara exakt), och det finns andra som får axeln. Jag är ledsen att jag inte gör något annat sätt att uttrycka det. Jag tänkte att du är en person som vill få en lägre boränta här ett re saker att tänka på.

Först måste du tänka på refinansiering planer och idéer / arounds arbete som bolåneinstitut kommer att kasta på dig om du vill sänka dina priser. Utlåning företag kommer inte att ge dig något “bra” utan vissa kvalifikationer.

Så med det sagt nästa sak du kanske vill göra egentligen avgörs om du “behöver” för att refinansiera din inteckning. Ett stort antal människor tror att refinansiering är en lätt uppgift eftersom de har en uppbyggd historia med ett företag. De tror hej jag spenderar x beloppet om åren med dig så att du är skyldig mig detta i gengäld. Refinansiering innebär inte alltid lägre och människor behöver för att få detta genom sina huvuden inför lägga alla sina ägg i en korg (det är inte för alla)

Nu, jag säger inte att refinansiering är inte ett bra alternativ det är en bra idé, men det beror bara på vilken typ av lån du har. Som ensam kommer att vara den viktigaste faktorn som urskiljer huruvida refinansiering är ett bra alternativ för din personliga situation.

Det fanns en tid när utlåning företag behövde göra genomföra en detaljerad bakgrund kontroll på dina egenskaper innan du sänker dina priser men nu med ekonomin så det är de flesta företag är villiga att arbeta med dig så att de kan få din verksamhet (dra nytta av det ).

Så fråga dig själv något (eller din make). Är det verkligen dags att refinansiera är detta något som vi verkligen behöver göra? Vad är din strategi vad är det du försöker göra här?

Perfekt exempel, vill du ha lägre priser så att du fortfarande kan ta ut och betala av andra skulder eller behöver du bara en grundläggande refinansiering plan?

Vanligaste orsakerna till varför folk vill att refinansiera

Ett. bättre kreditbetyg

De flesta människor kan inte få låg ränta inteckning så de stå ut med att lida med förhöjda priser. Det finns de som har tur och få lägre priser även med dåliga krediter

Traditionellt människor försöker att betala sina lån tillbaka / om tiden i hopp om att bygga upp sin kredit, och detta fungerar, men tyvärr fungerar det inte tillräckligt snabbt för de flesta. För att inte nämna de flesta inte har råd utan att betala det lägsta beloppet varje månad.

2. lägre ränta (fickpengar)

Vissa människor vill ha en bättre affär i slutändan de vill ta ut i slutet och använda tillgången pengarna till andra saker som att betala av andra skulder, köpa en ny bil …. Etc

Experter säger att få hem kapital är ett bättre alternativ (i vår nuvarande ekonomi) eftersom de är billigare.

Till exempel har ett lån på $ 40.000 på en $ 75.000 hem. Du rådgöra med din make eller finansiell rådgivare och du kommer till en slutsats att en lägre ränta är vägen att gå. Vilket gör att du kan tilldela $ 7000 till att betala av din bil lån (7k är bara ett exempel siffra)

Nu när du har lite förståelse om fördelarna med refinansiering lån är det dags att sitta och se var du står ekonomiskt och bana en väg för din framtid.