refinansiering en justerbar sats inteckning till en fast ränta

refinansiering en justerbar sats inteckning till en fast ränta
av somerset bolåneinstitut: “hjärnorna, mod och hjärta för att göra dina drömmar”

Refinansiering din justerbar ränta inteckning till en fast ränta inteckning är ofta en klok idé, särskilt i ett klimat som dagens, när justerbara priserna är skyhöga dagligen, tvingar husägare rikstäckande i avskärmning.

Det finns definitivt fördelar med att få en justerbar sats inteckning för att köpa ett hem, och i själva verket ibland är det det enda sättet vissa hushåll är ännu kunna få ett hem inteckning i första hand. Men en del av att använda en justerbar ränta inteckning intelligent planerar att skydda dig från otympliga räntehöjningar i framtiden. De flesta människor som får en arm för att köpa ett hem bör planera i förväg för att antingen refinansiera till en fast ränta inteckning eller sälja sin bostad innan denna händelse inträffar.

Det finns faktiskt flera goda skäl för att göra ett sådant steg, att inte bara skaffa dig ett fast (och förhoppningsvis bättre) ränta på ditt lån. Människor refinansiera även armar för att få kontanter för hem förbättringar och andra stora kostnader, och att konsolidera skuld.

Oavsett dina skäl, om du funderar på refinansiering att ARM, tänker du förmodligen klart, och gör dig själv en stor tjänst. Men för att vara säker, läs vidare …

För att se till att tidpunkten är rätt i ditt refinansiering strävan, vara tydlig om villkoren för din befintliga lån.

1 När och hur ofta ska det justeras
2 Hur mycket kommer det att justera
3 Finns det ett tak (en maximal hastighet över vilken det kommer att få någon större oavsett vad de ekonomiska omständigheterna)
4 Finns det en förskottsbetalning straff för refinansiering och i så fall hur mycket
5 Du också vill överväga hur länge du planerar att leva i ditt hem. Om du funderar på att flytta inom ett par år, till exempel, då de sista kostnaderna för en förfi inte kan vara värt de små besparingar du får i räntesänkning. (Förresten, ett sätt att rädda dig om dessa kostnader upp framför är att rulla dem i din refinan – med andra ord).

Som med att få någon inteckning, får en refi innebär samma preparat, inklusive beräkning av kostnaderna och veta din kredit innan du ansöker.

Den trygghet som ofta kommer från bostad kan lätt hindras av rädslan för stigande räntor. För att skydda dig, och återta den sinnesfrid som ska bli din, och kan vara igen, överväga om nu kan vara rätt tid att försöka refinansiera att justerbar ränta inteckning till en fast ränta inteckning. En fast ränta är en kurs som du kan lita på, och det kan bara hjälpa dig att sova bättre på natten i det hemmet du äger.