refinansiering en inteckning – refinansiering förmåner

Refinansiering ditt hem kan ge dig flera fördelar. Detta är under förutsättning att refinansiering är fördelaktigt för dig. I vissa omständigheter kan beslutet att refinansiera kanske inte är gynnsamma. Tre fördelar du kan förverkliga från refinansiering minskar månatliga betalningar, konsolidering av utestående skuld och utnyttja din nuvarande kapital. Dessa bör jämföras med din nuvarande finansiella ställning för att avgöra om refinansiering är den bästa vägen att nå dina mål.

minskade månadsbetalningar

Många människor har svårt att sträcka ut sin lön från en period till nästa. Minska din månatliga betalningar verkar verkligen lockande. För dem som i denna situation, kan begreppet spara extra pengar verkar omöjligt om sina löpande betalningar är något lindras. Om du är i en position att förhandla om lägre räntor med din långivare, är det mer sannolikt att få en fördel av sänkta månatliga betalningar. Detta skulle göra överväger refinansiering ett rimligt alternativ att undersöka.

Avbetalning sker på månadsbasis. Den månatliga utbetalningen fördelas mellan ränta och amortering av det lånade kapitalbeloppet. Om du kan refinansiera till en nedsatt ränta, kommer din räntebetalning vara mindre och amorteringar skulle öka. Refinansiering innebär en andra inteckning erhålls för att betala av den första inteckning. Om du har betalat för den ursprungliga inteckning för en tid, säger ett par år, kommer du förmodligen ha betalat ner några kapitalbelopp och fick eget kapital genom att göra så. Detta gör att du kan låna en mindre inteckning belopp när du refinansiera.

konsolidering av utestående skuld

Om du har flera höga räntor utestående förpliktelser, för kort exempel kreditkort saldon, refinansiering att konsolidera dessa kan tyckas vara svaret. En skuldkonsolidering lån kan du låna i förhållande till din nuvarande hem kapital. En långivare kommer att använda ditt eget kapital som säkerhet för lånet. Refinansiering kommer vanligtvis har en lägre ränta än kreditkort och personliga lån. Detta tillåter dig att göra en månatlig betalning i stället för flera att varje borgenär.

De räntor besparingar på en konsolidering lån kanske inte märks. När en person ansöker om en skuldkonsolidering lån är det oftast för att de är överväldigade ekonomiskt. Skuldkonsolidering är ofta ses som ett hållbart alternativ till att försöka göra flera olika minsta betalningar på skulder.

Ibland kan en person finner en skuldkonsolideringslån tilltalande eftersom det eliminerar behovet av att säkerställa betalningar på olika konton görs i tid. Personen behöver inte nödvändigtvis vara i ekonomisk nöd att överväga skuldkonsolidering. Snarare kan de önskar en enkel metod för att hålla sina betalningar aktuell.

att använda ditt nuvarande kapital

Om du har en stor mängd kapital i ditt hem, kan du överväga refinansiering så att du har scash tillgänglig för andra mål. Kanske du vill köpa förvaltningsfastigheter. Renovera ditt nuvarande hem. Res. Återgå till skolan för att avlägga examen. Det finns en mängd anledningar människor har för refinansiering baserat på deras egna kapital. Refinansiering mot ditt eget kapital innebär inte nödvändigtvis att ta ut en andra inteckning. Equity refinansiering kan göras genom ett hem kapital kredit. Med en kredit, är ett fast belopp till förfogande för dig att ta reda på vad steg du vill och när du vill.