refinansiering en inteckning i Georgien – det snabbaste sättet att ta reda på vad som finns på din kredit rapport

Den information som visas på din kredit rapport har en enorm inverkan på huruvida du uppfyller kraven för en inteckning, och hur hög (eller låg) en ränta du kommer att debiteras. Det är därför det är viktigt att din kredit rapport ger en positiv bild av det sätt på vilket du hanterar dina pengar. Om du är redo att köpa eller refinansiera ett hem, kontrollera din kredit rapport är en absolut nödvändighet för att försäkra dig att få lånet och ränta du förtjänar.

Det bästa stället att börja på om du vill se vad som finns i din kredit rapport är att gå till http://www.annualcreditreport.com. Den federala Fair Credit Reporting Act (FCRA) mandat nu att varje kreditupplysningsföretag (Equifax, Experian och TransUnion) ger dig en gratis kopia av din kredit rapport, på din begäran, en gång varje år.

Du borde få alla tre betänkanden om du planerar att köpa eller refinansiera ett hem snart, eftersom de tre organen är oberoende av varandra och den information som kan skilja på var och en av de tre rapporterna. Dessutom kommer dina potentiella långivare definitivt använda alla tre källor för att kontrollera din kredit, så det är bäst att kontrollera att alla tre har korrekt information om din kredit historia.

För ytterligare avgifter, kan varje myndighet erbjuder olika tjänster, till exempel:

* En “sammanslagna” kreditupplysning som låter dig visa en sida-vid-sida jämförelse av information från alla tre byråer, med eller utan poäng.

* Anmälan tjänster som låter dig veta när din kredit historia begärs.

* Anmälan av ändringar i filen.

* Abonnemang som gör att du kan komma åt din rapport på en regelbunden basis.

* Din kredit värdering

Oavsett om du funderar på att köpa eller refinansiering ett hem eller bara nyfiken på vad som finns i din kreditupplysning, är det viktigt att rätta till eventuella fel du upptäcker så snart som möjligt. Du vill inte ha fel i din kredit rapport som påverkar din rätt till kredit i framtiden.