refinansiering ditt hus inteckning – hur man refinansiera ett intresse som bara lån

Amorteringsfria lån är främsta kandidaterna för refinansiering. Med online långivare kan du snabbt byta in din ballong betalning och förlängda lån till bättre priser och betalningar. Medan du funderar på att konvertera dina lån, se till att du får det bästa långsiktiga finansiering för din budget.

planering för långsiktig inteckning

Refinansiering ett intresse som bara lån kan du omvärdera både dina kortsiktiga och långsiktiga finansiella mål. Om du bara orolig för att hålla din månatliga betalning till ett minimum, välja en justerbar ränta, 30 år lån. Justerbar priser, tillsammans med den långa lånetiden, kvalificerar dig för låga initiala betalningar.

För att spara mest på räntebetalningar, klippa din lånetid tillbaka till bara 15 år. Detta kommer också att göra dig berättigad till lägre priser. För de som söker skydd från oplanerade ränta och vandringar betalning, låsa in en fast ränta inteckning. Du kan ytterligare minska dessa satser genom att betala extra avslutningsavgifter.

långivare göra skillnad

Plocka rätt långivare är skillnaden för tusentals dollar på ditt lönekonto. Lyckligtvis kan du upptäcka bättre refinansiera lån innan du underteckna ett kontrakt. Online finansiella företag tillhandahåller snabblån citat för att hjälpa dig att fatta bättre beslut om lån.

När du begär ett lån citat, se till att du begär samma lånevillkor från olika långivare. Också se till att inkludera flera olika företag i din sökning. Det är en bra idé att arbeta med rekommenderade långivare, och var inte rädd för att kolla in de mindre regionala bolag. Ofta är dessa mindre företag kan erbjuda särskilt låga priser.

Skjut inte upp din refinansiera planen

För att spara mest pengar på din inteckning, inte sätta upp refinansiering din nuvarande bostadslån. Det tar bara några timmar att hitta en bra långivare, och sedan bara några minuter att starta processen låneansökan. I så lite som två veckor kan du bli av med din nuvarande hög betalning lån för en mer hanterbar, pengar att spara inteckning.

När man tänker på tusentals dollar du kan spara genom att hitta en lägre boränta, spendera några timmar jämföra lån citat verkar inte så illa.