refinansiering ditt hem Bolån

Refinansiering ditt hem inteckning kan vara ett smart verktyg för att göra det mesta av dina pengar. Men det innebär inte innebär att refinansiering är alltid en bra idé. Beroende på ditt hem nuvarande och tidigare värde, dina personliga mål och din situation, och detaljerna i din nuvarande lån, kan refinansieringen eller kanske inte vettigt.

veta ditt hem värde

Förutom att veta ditt hem taxeringsvärdet, måste du veta om det aktuella värdet ökar eller minskar. Medan nästan alla fastighetsinvesteringar ökar med tiden, det finns specifika situationer, liksom nuvarande ekonomiska förhållanden, när ett hem värde faktiskt är mer sannolikt att minska. Detta kan göra refinansiering ett dåligt val. Helt enkelt genom att ringa en lokal fastighetsmäklare eller bolåneinstitutet du kommer att kunna få en uppfattning om värdet på bostäder i ditt område.

ditt hem plats i din framtid

Hur länge tänker du stanna i ditt hem? För att en refinansiering av ditt hem inteckning vettigt, måste du bo i det tillräckligt länge för att betala av de punkter och kostnader stängning samband med refinansieringen. Om du vet att du kommer att titta på andra hem nästa år, kan detta inte vara den perfekta tiden att refinansiera.

Å andra sidan, kan refinansiering ditt hem inteckning vara till nytta om dina mål är att minska din skuld, renovera hemmet eller öka ditt hem värde. Eftersom en refinansiering av ditt hem inteckning kan du utnyttja det kapital du har byggt upp under åren, med hjälp av dessa medel för omedelbara behov eller framtida investeringar kan vara meningsfullt. Människor refinansiera ofta ett hem lån för att betala för pensionering, högskola eller medicinska behov.

Resultaten av refinansiering ditt hem inteckning

En av de största anledningarna till att människor refinansiera sina hem är att dra fördel av en lägre ränta och minska månatliga inteckning betalningar. Ibland fördelar med detta är alldeles uppenbart. Till exempel, om du är skyldig $ 100.000 på ditt hem inteckning på ett 30-årigt konventionella lån på 6,5% ränta, då din månatliga utbetalningen kommer att vara $ 632 euro per månad. Möjligheten att sänka den ränta med en full poäng till 5,5% skulle göra din månatliga betalningar endast $ 567 per månad. Detta sänker ditt hem månatlig betalning av $ 68. Det finns några situationer då det scenariot är inte en bra affär.

Frågor är mer sannolikt att uppstå när besparingarna kommer i form av ett icke-traditionella lån som en arm (justerbar ränta inteckning) eller en ballong lån. För att avgöra vilka lån som är bäst för ditt hem inteckning refinansiering, förstår dessa regler och ett nära samarbete med en fastighetsmäklare eller inteckning långivare som kan förklara hur dessa kommer att påverka dig på vägen. Den grundläggande tumregel är att dra nytta av dessa lån för bostäder som bär fluktuerande priser, eller större förändringar i betalning, bara om du är säker på din förmåga att hantera den ökade utbetalningen. Sista ordet-Refinansiering ditt hem hypotekslån kan vara ett bra ekonomiskt verktyg när det görs i rätt tid.

För mer information eller om du har frågor vänligen kontakta info@themortgagecity.com