refinansiering ditt bostadslån

Refinansiering är när du bestämmer dig för att få en ny inteckning i din nuvarande bostad för att sänka din ränta, sänka din månatliga betalningar, ändra inteckning företag, och ta pengar ur ditt hus för många skäl, t.ex. hem förbättringar till ett kök eller ett nytt däck . Du ansöker om ett lån för att betala av en annan annorlunda lån säkrade mot samma tillgångar, egendom etc. Om denna ursprungliga lånet hade en fast ränta som nu har minskat betydligt, så skulle du antagligen vilja låsa in en bättre ränta . Vilka är de olika stegen i refinansiering? Stegen för att refinansiera ett lån likna samma steg som används för att få den ursprungliga lånet. Först måste du tala med en långivare, lämna in en låneansökan, har en bedömning gjorts, samt kreditupplysningar och sysselsättning kontroll och vid behov gå igenom ett depositionsavtal process.

För att få pengar från en fastighet som du refinansiera, måste fastigheten ha antingen ökat i värde över vad det ursprungligen bedömas för, eller principen saldot på det ursprungliga lånet måste ha betalats ned.

Typiskt hem kapital refinansiering sker när du har en inteckning i ditt hem och ansöka om ett andra lån för att betala av den första. Medan du tar beslutet att gå för hem refinansiering alternativ, är det viktigt att först avgöra om det belopp du sparar på intresse är större än storleken på de avgifter du ådra under refinansiering. Vad som händer här är att helt plötsligt, eftersom folk refinansiering, deras tidshorisonter är mycket kort. Detta kan dock inte vara helt rationell. Även om det är möjligt att du kommer att vilja återvinna din inteckning igen i tre år, förutsatt priserna sjunka ytterligare, detta är relativt ovanliga. Det finns en rimlig chans att du kommer att hålla din inteckning i minst tre år. Om du kan få ett tre-års återbetalningstid eller mindre genom att betala punkter, sedan betala punkter på framsidan är ett attraktivt alternativ.

Bestämma refinansiera alternativ
Om du väljer att refinansiera bostadslån, hjälper det att uppskatta brytpunkten det tar för refinansiering beslutet att betala av. Den kritiska punkten är antalet månader du behöver för att leva i ditt hem efter refinansiering i syfte att täcka kostnaderna.

Numera varje gång du ser en annonserad ränta på en inteckning som är lägre än räntan på din nuvarande inteckning, bör du undersöka om hem refinansiera lån. Det kan vara att priserna har fallit sedan du fick din inteckning. Eller det kan vara att du inte handla så bra som du kan ha när du fick din nuvarande inteckning. Du kan landa den bästa räntan i världen och ändå sluta sprita ut för mycket för ditt lån om du inte uppmärksam på avgifter. Ju oftare du refinansiera, desto oftare riskerar du att fastna med skräp avgifter – uppblåsta eller falska avgifter som bara tjänar till att pumpa upp vinst för mäklare eller långivare.

En person bör tänka på följande saker innan refinansiering:
Den “all-in” kostnaden i samband med refinansiering.
Har individen någon typ av påtryckningar från någon som samlare?
Man bör vara mycket försiktig när du tar de nya bostadslån och bör veta räntan.

Man bör vara mycket tydlig om den effektiva räntan för refinansiera lån, eftersom det borde vara lägre från den ränta som tillämpas på tidigare lån.

Har du en laglig och väl definierade skäl för att inte betala en viss skuld som är vederlaget för refinansiera?
Som låntagare bör du underteckna de dokument efter noggrant allt och kanske ha en advokat läsa igenom det också.

Så ska man vara mycket försiktig när du ansöker om refinansiering.
Hem refinansiera lån Avgifter typiskt kategoriseras i tre typer:
Mäklare eller långivare avgifter (administration, dokument beredning, bearbetning)
Tredje part avgifter (för utvecklingssamtal, titel sökningar, inspektioner)
Statliga avgifter (vanligtvis kostnaden för inspelning dådet)
Avgifterna är separat från punkter, vilket är en andel av lånet, och är åtskilda från kostnader såsom räntor, fastighetsskatt och försäkring. Dessa kommer att variera beroende på när ditt lån stänger.

Refinansiering ger andra mindre påtagliga fördelar också. Om du riskerar att missa en månatlig betalning eftersom din budget är för hårt eller din anställning timmar har skurits, refinansiering kan minska betalningarna och ge dig lite andrum varje månad. Inte bara kommer du att fortsätta att betala som planerat, kommer din kreditvärdighet upprätthålla en positiv ranking eftersom du inte missar betalningar.

En fara för refinansiering är att med en lägre betalning på befintliga skulder, kan du frestas att spendera de sparade pengarna på saker som du inte behöver. Eller ännu värre, kan du frestas att öppna en annan kredit konto, räkna du alltid kan refinansiera den också om det spårar ur. En annan möjlig begränsning är att du inte kan godkännas för en refinansieras konto om borgenären känner att du är en dålig risk.