refinansiering dina föräldrars stenar hem stapplande

Många människor anser numera möjligheten att refinansiera sina hem som ett bra sätt att få lite vinst från sina hem kapital och att förbättra sin ekonomiska situation. Refinansiering ditt hem kan vara en stor hjälp källa till pengar för hem förbättringar du har planerat eller kanske helt enkelt tillåta dig att dra nytta av lägre räntor. Dessutom är en ganska frekvent situation som människor, i syfte att hjälpa en familjemedlem, överväga refinansiering en familjemedlem hemma i sitt eget namn. Denna situation är oftast vanliga mellan föräldrar och barn, men vem den person vars egendom du vill att refinansiera i ditt eget namn är – vare sig det är din förälder, bror, kusin eller en total främling – som inte ändrar förfarandet eller huvudprinciper mycket .

När du registrerar eller ens co-tecken för någon, är det din personliga inkomst, betalningsanmärkningar och skuld / kredit-förhållande som kommer att avgöra hur mycket pengar du kan refinansiera i dina föräldrars hem. Den viktigaste frågan av långivare hem inteckning är om du har möjlighet att uppfylla villkoren för en refinansiering hem lån, och därmed kommer de att bara vara villiga att godkänna ert förslag om de är säkra på att du är kreditvärdig nog för vad du föreslår.

Ett annat bekymmer för långivarna är om du har råd med de månatliga betalningarna, vilket främst beror på din inkomst, din ekonomiska livsstil och din nuvarande ekonomiska förpliktelser. Om det senare inkluderar studielån, billån, skulder på kreditkort eller, viktigast av allt, ditt eget hem amorteringar, kan detta uppmana väl långivare att avstå från att godkänna ditt lån. Generellt mortgagers tenderar att godkänna lån om låntagarens totala amorteringar inte överstiger 36% -40% av låntagarens totala månadsinkomst, och därmed om din långivare kommer överens med din refinansiering systemet till stor del beror på din ekonomiska förmåga att göra en extra månatlig inteckning betalning.

Slutligen, när refinansiering en förälders hem, kommer dina potentiella hem bolåneinstitut kräver säkerheter. De är alltid fråga i säkerhet, eftersom banker och de flesta långivare föredrar att ta emot på grund kontantbetalningar varje månad till möjligheten att utestänga och beslagta din mark. Bankerna arbetar med pengar – inte fastigheter, men, å andra sidan, de måste vara säkra på att, i fall du kommer att vara i standard på ditt lån, kommer de att kunna få tillbaka de pengar de har lånat ut dig. Om hemmet du vill att refinansiera är i någon annans namn, kan detta bli ett problem i samband med säkerhet riskbedömning som utförs av banken med hänsyn till dina potentiella lån.

Så, innan du gör något viktigt planering, rådgöra med din personliga långivare eller en fastighet advokat om relevant lokal eller statlig lagstiftning som kan göra om svårt för dig att refinansiera dina föräldrars hem i ditt eget namn.