refinansiering din Kalifornien inteckning med dåliga krediter

Har din Kalifornien inteckning betalning fått ur handen? Om du är som många människor i Kalifornien som föll offer för subprime bolån kris, är du sannolikt nu inför en inteckning betalning som kan vara dubbla eller tom tredubbla den ursprungliga månatlig betalning som du hade planerat att göra. Att behöva välja mellan att göra din avbetalning och köpa dagligvaror är inte ovanligt med många Kalifornien villaägare som inte riktigt förstår de villkor som de var överens om att när de undertecknade en inteckning med en subprime långivare för ett hem som blev för dyr.

Om du känner att du är i riskzonen för att förlora ditt hem till utestängning på grund av din oförmåga att göra månatliga inteckning betalningar på hem, nu är det dags att refinansiera din inteckning till en lägre månatlig betalning med enklare räntor och ett längre liv.

hantera din kalifornien dåliga krediter hypotekslån

Det finns många långivare som är specialiserade på refinansiering av bostadslån av de villaägare som anses vara en risk på grund av sina dåliga krediter historia och brottsligt kreditupplysningar. Även arvoden till dessa långivare kan ökas något jämfört med traditionella refinansiera alternativ, deras tjänster är väl värt det eftersom de kan ordna för dig att hålla ditt hem baserat på den budget som du har råd.

Innan du kontaktar din dålig kredit inteckning refinansiera långivare, vara säker på att dra din egen kreditupplysning för att fastställa den exakta statusen för din kredit. Är din kredit värdering är lägre än 600? Om så är fallet, kan du räkna med att betala minst en procent skillnad i ränta än någon med en kredit värdering av 601. Om det finns poster på din kredit rapport som du inte håller med, vara säker på att få dem utreds av den byrå som håller din kredit rekord, om en post är felaktig eller ogiltig, är presidiet som krävs enligt lag för att ta bort det omgående.

den bästa Kalifornien dåliga krediter hypotekslån erbjuder

När man arbetar med din California dålig kredit inteckning refinansiera bolaget, är det viktigaste att tänka på räntan. En skillnad på bara en halv av en punkt i intresse kan kosta eller spara dig tusentals dollar under loppet av din återbetalningsplan. Jockey för minsta intresse möjligt för maximal besparing. Se till att den inteckning som du refinansiera till en fast ränta inteckning. Justerbar ränta inteckningar är oförutsägbara och i allmänhet inte en bra idé. Och sist av allt, vara säker på att uttrycket av inteckning refinansiera är en som du kan hantera.

Som en allmän regel, ju längre löptid, desto lägre månatliga betalningar är eftersom du sträcker din skuld ut över ett större antal år. Omvänt, ju kortare löptid, desto mindre ränta inteckning kommer att kosta dig över livet av återbetalningen, även om de månatliga betalningarna är förhöjda eftersom du kommer att betala tillbaka lånet tidigare. Aldrig med på att betala mer varje månad än vad du verkligen känner dig bekväm med när du registrerar pappersarbete för din inteckning refinansiera eftersom du kan hamna tillbaka i samma form som du var innan om du inte kan möta belopp.