refinansiering din Arizona inteckning

Refinansiering din Arizona inteckning kan spara dig tusentals om räntorna har sjunkit med en procentenhet eller mer sedan du fick din första inteckning. Det är ett enkelt sätt att utnyttja eget kapital för att renovera ditt hem, köpa en ny bil, eller betala höga räntor kreditkort och andra räkningar.

Refinansiering din Arizona inteckning för skuldkonsolidering ökar inte vad du är skyldig, men det kan göra din skuld mer hanterbar med lägre räntor, fasta återbetalningstid, och skatt på sparande.

Refinansiering kan hjälpa dig att förkorta den tid det tar att betala av dina lån, konvertera en justerbar ränta lån till en fast ränta lån, eller sänka din månatliga betalningar.

refinansiering grunderna
Refinansiering innebär att få ett nytt lån för att betala av din befintliga. Det nya lånet kan vara för mer pengar, beroende på hur mycket kapital du har i hemmet. Eget kapital är skillnaden mellan vad du är skyldig och hemmets marknadsvärde. Refinansiering stod för nästan hälften av alla bolån under 2006

När du ansöker om inteckning refinansiering, kommer långivaren beställa en bedömning av ditt hus för att fastställa marknadsvärdet, kolla din FICO poäng och kreditupplysning för att bestämma den ränta du kommer att debiteras, och verifiera din personliga information såsom sysselsättning, bankkonton och finansiella åtaganden.

Hypotekslåneinstitutens är enligt lag skyldiga att ge dig (1) en sanning-i-Utlåningen avslöjande, som innehåller en sammanfattning av den sammanlagda kreditkostnaden och övriga detaljerna i lånet. (2) Ett Hem Köpguide för avvecklingskostnader. (3) Effektiv ränta (APR) Information som klargör räntan, punkter rabatt, avgifter mäklare, och övriga kostnader inteckning.

Om det är en justerbar ränta inteckning, måste långivaren ger också en ARM avslöjande. Detta kommer att få information om kostnaderna för ARM och tidigare resultat av index som räntan är bunden.

subprime refinansiering
Subprimelån görs till låntagare med kredit poäng under 620. Federal Reserve Board rapporterade att nästan 20% av amerikanska bolån som gjorts under 2006 var subprimelån. År 1999 var antalet endast 5%.

Arizona rankas tvåa i landet i dåliga krediter hypotekslån, med nästan 17 procent av Arizona husägare med subprime-lån.

Den genomsnittliga räntan på en subprime mortgage är tre procent högre än på en prime kreditlån. “I bästa fall”, säger Keith Ernst för Centrum för ansvarsfull utlåning, “subprime lånemarknaden ger kredit till människor som inte kunde få det i prime marknaden” Men värst är det som ger unaffordable lån. ”

refinansiering citat
Om du planerar att stanna i ditt hem under några år, kommer de lägre utbetalningar mer än täcka kostnaderna för refinansiering. Lokala mäklare som de vid Arizona Refinance Center kan hjälpa dig att få rätt lån och de rätta villkoren återbetalning. Deras online-lån är snabb, bekväm och konfidentiell.

Det kostar dig inget att få en konkurrenskraftig offert på en ny inteckning i dag.