refinansiering bostadslån

Om du funderar på refinansiering ditt hem lån, måste du först veta nackdelarna med att göra det. När du får ett refinansiera lån, gör du i princip ett nytt lån så att du kan betala av din ursprungliga lånet. Men här är nackdelarna:

• Kostnader – När du betalar avgifter för att få ett lån, betyder det att det kommer att kosta pengar att få ett lån. Detta innebär också att du inte kan få avkastning till lägre räntor för år. Nu är det enda sättet att räkna detta allt ut att lägga upp avgifterna. Få skillnaden mellan den gamla betalningar och det nya betalningssystemet som du gör. Sedan dela skillnaden så att du kan få lån avgifter. Dessa lån avgifter ska motsvara det antal månader som du måste betala förrän din nya lånet går jämnt ut.

• Amortering – I ett fall som detta, kommer din avskrivningstid vara mycket längre. Du har möjlighet att göra det kortare, men du kanske inte kvalificera sig för högre ersättning till att börja med. Du kanske också vill betala av lånet snabbare genom att betala mer varje månad. Så, om du refinansiera ett lån som har 25 år kvar på den och du använder ett 30-årigt lån att göra det, kommer ni att sluta med ett lån som kommer att pågå i 35 år att betala av.

• Mortgage – Detta kommer att vara större i fallet med refinansiering bostadslån. Detta beror på rullande kostnaderna för lånet på ett lån i sig kommer att göra det större och det kan verkligen skada din position i eget kapital.