refinansiering 2nd inteckning – varför forskning refinansiera priser

Refinansiering ett topplån kan minska din månatliga betalningar och räntor. För att få bästa, måste du forskning priser. Med ett minimum av tid investerat, kan du ha sinnesfrid, att veta att du får den bästa finansiering paket tillgängliga.

spara pengar med bättre priser

Nedre raden – forska refinansieringsräntor för en andra inteckning kommer att spara pengar. På en genomsnittlig dag, kan variera så mycket som en punkt eller mer. Under loppet av ditt lån, kan det lägga till upp till tusentals dollar.

Ingen långivare kommer att få de bästa priserna på varje typ av finansiering. Det är därför du måste begära offerter baserade på din kredit, inkomster och egendom plats. Varje långivare kommer att väga dessa faktorer på olika sätt och erbjuda dig en annan takt.

utbilda dig på ränteoptioner

Ingen utlåning paketet passar allas budget. Forskar priser och villkor kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ av finansiering bäst uppfyller dina behov. Kom också ihåg att du kan förhandla fram lägre priser genom att gå med på att betala högre avslutande kostnader.

Till exempel kan du hitta en andra sats inteckning fix på 6,25% för trettio år utan avslutande avgifter. Långivaren kan också erbjuda en 5.625% i femton år med avslutande kostnader. Om du planerar att sälja din bostad är ett år, är det högre ränta inteckning faktiskt billigare. Men om du planerar att stanna i ditt hem under flera år, skulle du göra bättre med den femtonåriga lånet.

Glöm inte att kolla in refinansiering både dina bolån till ett lån. Kombinera dina lån kommer att sänka din totala hastighet. Men om du har en särskilt bra affär på din första inteckning, hålla det.

glöm inte att titta på termer

Villkoren är lika viktiga som priser eftersom de kan också kosta dig pengar. Den kortare ditt lån, desto mindre betalar du i räntekostnader. Men du kommer också att ha en högre månatlig betalning.

Du bör också vara medveten om dolda avgifter, såsom de för tidiga betalningar. Detta kan kosta dig tusentals om du säljer eller refinansiera i framtiden. Du vill inte att fastna med att bara kunna hantera en långivare om du väljer att refinansiera.

Med online långivare, tar det inte lång tid att hitta citat om priser och avgifter. Inom några minuter kan du ha dussin av erbjudanden som väntar på din granskning.