refinansiera varannan vecka för att påskynda inteckning repayment_

Således kommer du att accelerera din återbetalning program och förr än du tror att du kommer att annullera ditt bolån helt …

Dock bör du analysera detta alternativ noggrant för att se om du kommer att ha råd med de betalningar utan uppoffringar. Tänk på att bolån bär risken för återtagande med dem och det finns alltid en möjlighet att förlora din bostad om du inte har råd med de månatliga betalningar och du standard på ditt lån.

konsekvenserna av olika återbetalning program

När refinansiering, kan du välja återbetalning program som bäst passar dina behov och budget. Varje ändring av något lån sikt har konsekvenser för resten av lånevillkoren. De variabler som definierar de lånevillkor är alla relaterade och är speciellt modifieras av risken variabel som beskriver de flesta av dem.

Således, genom att utvidga eller krympa programmet inteckning återbetalning, kommer du att påverka resten av lånevillkor, inklusive ränta, den månatliga betalningar och ibland även lånebeloppet du kan begära om du försöker att få en utbetalning i refinansiera inteckning lån. Således, vara medveten om detta och inte gå för långt med dina krav.

varannan vecka återbetalningar

Dessa återbetalning program innebär ett genomsnitt på två utbetalningar varje månad vilket i sin tur tenderar att minska längden på lånet med upp till 50%. Med sådana program du kan bli skuldfri och fullt äger din fastighet på halva tiden det skulle ta dig att göra det med en vanlig återbetalning program för den genomsnittliga hypotekslån.

Du måste dock vara säker på att du kommer att ha råd med de månatliga betalningar. Det är inte konstigt att se människor stängning på dessa erbjudanden och sedan behöva refinansiera på en dålig hållning på grund av att inte kunna uppfylla de lån betalningar varannan vecka. Således, se till att du kommer att kunna köpa dem även om oförutsedda utgifter uppstår. Inte äventyrar alla dina inkomster med återbetalning av lånet som lite extra kostnader alltid förekommer, och större, men inte alltid, förekommer ofta.

risk för återtagande

Ovanstående är inte bara en varning, måste du vara extra försiktig vid refinansiering ett bostadslån eftersom bolån bär risken för återtagande med dem. Och detta är en juridisk process som kommer att beröva dig från din egendom för att avbryta skuld som tillgången garanteras.

I händelse av standard, kan långivaren tvinga dig att lämna in den egendom som kommer att sälja så att långivaren kan samla den mängd som behövs för att betala tillbaka de pengar som betalas inklusive alla intressen avgifter och rättegångskostnader. Det är anledningen till att du aldrig ska riskera refinansiering för ett högre belopp eller högre månatliga betalningar när du inte är helt säker på att du kommer att ha råd med återbetalning av lån, även om något oväntat händer.