refinansiera priser trending lägre i juli

Refinansiera priser är något som har varit mycket viktigt för villaägare under det senaste året. Många villaägare har starkt funderat på att gå igenom refinansiera process eftersom genomsnittliga bolåneräntor är nära ett historiskt lågt, och denna möjlighet kan inte komma upp igen under ganska lång tid, kanske någonsin. Problemet att amerikanerna har är att den totala ekonomin är så dålig att de inte har pengar eller tid att investera i att gå igenom raffi-processen.

Om ett hem ägare nyligen förlorat sitt jobb, är det högst osannolikt att de kommer att ha pengar att betala rättegångskostnaderna, inte mindre har tid och energi att sjunka in forska trender bolåneräntan och den totala bostadsmarknaden är på väg . Du kan vara säker på att all sin tid och energi läggs på att hitta ett nytt jobb eller hitta ett sätt att gå ihop tills det nya jobbet kommer runt.

För dem som har haft möjlighet, har refinansiera priser sannolikt sparat dem ganska lite pengar. Vi har alla haft vänner familjemedlemmar som inlåst på en extremt låg ränta och de skulle kunna spara hundratals dollar på varje inteckning betalning. Om de tt det ut och gick igenom hela processen i mars är det troligt att den fick en av de lägsta räntorna som vi har sett i historien om USA bostadsmarknaden.

Sammantaget har bolåneräntan trender pekat nedåt, men se till att låsa in en refinansiering medan totalt sett fortfarande är låga.