refinansiera med en konkurs för kreditupplysning

En kreditupplysning är en post som omfattar hela historien om din upplåning och återbetala, inklusive information om din sena betalningar och konkurs. Denna kredit rapport är berättigad till enligt de federala lagarna. En kreditupplysning ger information till inteckning företag och privatpersoner om din kredit historia och hjälper dem att avgöra om att låna ut ytterligare eller inte. En kreditupplysning skulle också visa alla de utbetalningar som du troget i tid under hela ditt liv men du inte kan bli berättigade att få mera poäng eftersom du inte någonsin kan betala av kredit du har.

kreditupplysningar utfärdas efter konkurs

Om du deklarerar själv som en konkurs, då din konkurs kan redovisas på din kredit rapport för 10 år från ingivningsdagen för ärendet. Efter lämna in en konkursansökan om du har möjlighet att frivilligt avsätta den innan ansvarsfrihet, det blir ansvaret för kreditupplysningsföretag att rapportera uppsägning och även konkursansökan. Efter urladdning, är du tillåten under federal lag för att få balans i varje urladdat skuld redovisas som “O”.

återuppbygga kredit historia innan refinansiering

Om du är i behov av att refinansiera din inteckning, är det första som du behöver göra för att bygga upp din kredit historia. Detta kommer att reflektera över din kredit rapport som är en viktig indikator för att din långivare. Även kapitel 13 och kapitel 7 konkurs skulle reflektera över din rapport för sju respektive tio år, behöver du inte misströsta. För att få din kredit tillbaka på stadig grund kan du följa de konkreta steg för att betala dina räkningar i tid.

En kreditupplysning avspeglar också de tillgångar du har, så du måste vara försiktig för att göra dina utgifter vanor i att spara vanor. Även du behöver göra regelbunden kontroll av din kredit rapport eftersom misstag på din kredit historia skulle föra successiva elände för dig. Om du har fått en urladdning från konkurs, måste du få den ansvarsfrihet noterade på din rapport. Detta skulle fungera som ett bevis på att den gamla skulden är inte längre juridiskt bindande.
initiala refinansiering steg efter konkurs

De första stegen för att refinansiera din inteckning efter att du har försatts i konkurs är att granska följande:

* Betalning schema till förvaltare
* Månatliga utgifter
* Betalning historia till förvaltare
* Månatlig kassaflöde
* Potentiella besparingar

Sedan har du deklarerats som en konkurs, måste du betala högre ränta under din refinansiera. Men det viktigaste steget du måste följa innan du refinansiera din inteckning är att hitta rätt långivare för din situation.
Det är också möjligt för dig att sänka dina betalningar. Du kan sedan spara pengar varje månad, och det skulle finnas möjligheter för dig att refinansiera befintliga skulder med lägre utbetalningar. Mortgage långivare kommer sannolikt överväga refinansiering din inteckning efter konkurs eftersom de risker som är inblandade i refinansiering en befintlig inteckning är extremt låg, vilket låna dem chanser att göra bra vinst.