refinansiera lån en kort guide för första loaners timer hem

Är du trött på att ha höga räntor för dina bostadslån?
Hur kan jag sänka räntorna för min tidigare bostadslån?
Dessa frågor kommer i mitt sinne innan upptäcka denna fantastiska tur runt metod som användes av miljoner och åter miljoner människor speciellt de människor som har märkts som dålig borgenär. Denna metod är vad vi kallade refinansiering hem lån.
De flesta av er kanske fråga mig tillbaka “vad är det?”. Denna fråga är typiskt för första timer i bostadslån. Väl baserad på wiki, är refinansiera eller refinansieringslån den term som används för att ersätta en befintlig skuldförbindelse med en ny skuldförbindelse bär olika termer. Dess huvudsyfte refinansiering är att ändra månatliga betalningar betalas på lånet antingen genom att ändra sin kurs låneräntan, eller ändra löptiden av lånet. Refinansiera eller refinansiering också använda för att minska riskerna med ett befintligt lån. Räntorna på justerbar ränta lån och inteckningar växla upp och ner beroende på förflyttningar av olika index som används för att beräkna dem. Genom att använda denna metod, drastiskt risken för stigande räntor har tagits bort, vilket säkerställer jämn takt under tidsperioden. Denna flexibilitet har ett pris som långivare vanligtvis ut en riskpremie för lån med fast ränta. Så här förklarar en del av de grundläggande teorierna kring om refinansiering. På grund av denna definition från Wikipedia, har jag formulerat några fördelar i det.

fördelarna med refinansiering

• # Det bidrar till att förlänga förfallodagen för dina tidigare lån. Genom refinansiering ditt lån, kommer det förlänga din tidigare förfallodag och slutligen ansett slocknat för alla dina tidigare avtal.
• # Du kan hitta lägre ränta när refinansiering ditt lån. Självklart kommer alla att vara nöjda med detta. Detta kommer att göra det lättare för din budget.
• # Om du har många befintliga lån, kanske refinansiering lån vara det bästa alternativet för dig. Istället för att hantera flera parter, kan du slå ihop det till ett lån för att betala dem, och du kommer bara att ha det nya lånet för att brottas med.

Efter fastställa all den bästa delen av refinansiering dina lån, hittade jag också en del brister med denna metod.

nackdelar med lån refinansiering
• # Ibland betalar en mindre ränta för det nya lånet garanteras inte. Eftersom det finns ett ackumulerat procentsats för det nya lånet, betyder det bara att det har en sannolikhet för att betala större intresse än tidigare.
• # Om du har befintliga lån, hitta ett låneinstitut för din nya lånet skulle vara svårt. Eftersom ett befintligt lån lämna ett märke på din kredit historia, och de flesta av de låneinstitut kommer att överväga dig som en risk i sina investeringar på grund av din dåliga krediter historia.